Author Topic: UKUS PELINA, Popi Z. Brajt  (Read 2523 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
UKUS PELINA, Popi Z. Brajt
« on: 09-07-2020, 19:58:52 »

UKUS PELINA
Popi Brajt

Izdavač: Orfelin
Broj strana: 248
Pismo: Latinica
Povez: Tvrd
Format: 14.5x21 cm
Godina izdanja: 2020.
ID: A217358

Pregrmeli smo koronu, vanredno stanje, zatvorene knjižare, pad prodaje, nepredviđene gubitke, nagomilane (tuđe) dugove – i uprkos tome srljamo dalje u napredak, kao da ništa nije bilo, sa novom, jubilarnom 19. knjigom edicije „Poetika strave“! A nju čini zbirka priča UKUS PELINA (Wormwood) koju je napisala i premijerno 1993. godine objavila Popi Z. Brajt. Tačnije, ta zbirka se 1993. zvala Swamp Foetus, a pod sadašnjim nazivom izašla je decembra 1995. Još tačnije, Popi Z. Brajt se tada tako zvala, a sada se zove Bili Martin...

https://ljudska_splacina.com/2020/06/ukus-pelina-popi-z-brajt.html
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Truba

• 4
  • 3
Re: UKUS PELINA, Popi Z. Brajt
« Reply #1 on: 05-02-2023, 17:57:57 »
Ovo i nije tako lose s obzirom kakav je mentalmi krs spodoba i abominacija...jos se hvali time pisac
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

• 4
  • 3
« Reply #2 on: 09-02-2023, 20:45:22 »
Pisonja i Zuga u Njujorku
Ovo nije lose...dapace ovo je odlicno
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

• 4
  • 3
« Reply #3 on: 14-02-2023, 13:48:51 »
Samo jedna losa prica koju nisam dovrsio
I ispade to prva prica sto je objavio...dakle lose samo po sebi stil mi se ne svidja
Ostalo BETON armirnjaca