• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Co-op multiplay

Started by Tex Murphy, 26-01-2022, 21:06:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

Помоћ потребна! Наиме, занимају ме игре које бих могао да играм заједно са својом нећаком. Од интереса су сљедеће информације: Она има 11 година, дакле Лефт 4 Деад и друге сличне насилне и страшне ствари отпадају. Друго, живи у Шкотској, тако да нам треба нешто што може да се игра преко Интернета, нпр. преко Стеама или сл. Заправо, пошто се она углавном игра на Свичу, најидеалнија варијанта би била нека мултиплатформска игра коју бих ја играо одавде на ПЦ-у, а она на свом Свичу, ако тако нешто уопште постоји и може да се изведе. Међутим, то није обавезно, пошто ми брат (њен отац, је ли) каже да по потреби може да се пребаци на ПЦ.

Ја сам тешки играчки усамљеник, тако да немам појма шта бисмо могли да пробамо. Двије игре на које сам налетио у Свету компјутера, а које генерално одговарају опису, су It Takes Two и Lovers in a Dangerous Spacetime, али нисам их пробао и не знам да ли су превише комплексне за једанаестогодишњаке.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Petronije

Danas sva deca igraju fortnite zajedno, moj klinac od 10 ima nekoliko ekipa sa kojima igra kad se dogovore. Tako da proveri sa njom, mada je to meni glupavo ali ko te pita. A i džabe je.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Petronije

Minecraft sam potpuno zaboravio, može i to. Mada može biti malo konfuzan sa svim tim mp modovima i serverima, ali je svakako raznovrsniji i svako može naći nešto za sebe, dok je Fortnite više onako strejtforvard i fokusiran je na borbu.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

mac

Sa linka https://www.gamesradar.com/best-co-op-games/ izvukao sam ove interesantne coop igre 11-godišnju devojčicu (a koje nisu Stardew Alley i Animal Crossing):

Keep Talking and Nobody Explodes
Cuphead
KeyWe
PHOGS
Knights and Bikes
Sea of Thieves
Snipperclips
Portal 2
Overcooked 2
It Takes Two

Tex Murphy

Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: mac on 27-01-2022, 01:11:04
Sa linka https://www.gamesradar.com/best-co-op-games/ izvukao sam ove interesantne coop igre 11-godišnju devojčicu (a koje nisu Stardew Alley i Animal Crossing):

Keep Talking and Nobody Explodes
Cuphead
KeyWe
PHOGS
Knights and Bikes
Sea of Thieves
Snipperclips
Portal 2
Overcooked 2
It Takes Two

Well done! Сад баш разгледам, супер изгледају ове игре.
Genetski četnik