• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Nebojša iz Železnika

Started by Petronije, 11-07-2022, 16:23:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Krsta Klatić Klaja

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Krsta Klatić Klaja

jel to račun btw haha

đe se plaća i kako

možda na drugu temu

Petronije

Imaš pm. Nije ovo Nebojša Čović platio, gomila ciganije su uplatili pare "iz sprdnje".

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Petronije

Pošto Partizan vodi 2:0 u seriji, kreće novi talas ludila, naravno na nacionalnoj frekvenciji.

https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=06&dd=17&nav_id=2352343

QuoteNebojša Čović, predsednik košarkaške sekcije Crvene zvezde, otkrio je razlog zbog kog veruje da Fakundo Kampaco nije ranije bio dostupan tom timu u Evroligi.

Kako je naveo u gostovanju u jutarnjem programu TV Prva, razlog je u tome što je klub sa Malog Kalemegdana kod čelnika kontinetnalnog takmičenja "tužakao" sportski direktor Partizana Zoran Savić.

"Celu Evroligu su pakovali Zvezdu. Sada vam kažem po prvi put, zašto Kampaco nije igrao? Pa zato što je Zoran Savić neprestano visio u Evroligi, tužakao klub iz istog grada. Mi nismo imali pare, a eto kao državni projekat. Završili smo prošlu sezonu sa tri titule. Kasnili smo četiri plate iz sezone 2020/21 i tri plate smo dugovali iz sezon 2021/22, tako smo ušli u sezonu 22/23, sustigli ta plaćanja", rekao je Čović.

Kako je dodao, Zoran Savić je Zvezdu prijavio i kod Valensije, kada su crveno-beli za taj meč u Evroligi u svom sastavu imali Nikolu Topića koji je istog dana potpisao za FMP.

"Za malog Topića, zvali su Valensiju. Taj isti Zoran Savić, pa kako da mu čovek ne kaže nešto? Reprezentativac, sve je zaboravio. Budi bre korektan. Gde je normalno da klubovi iz istog grada, iste zemlje, podmeću jedni drugima", zaključio je Čović.

Dakle, da rezimiramo. Nebojša Čović raznim finansijskim i pravnim malverzacijama pokušava da prevari evroligu i igrače koje nije platio. To niko živ ni mrtav u košarkaškom svetu ne zna, samo Zoran Savić, i on je išao "da se tužaka" u evroligu. Ovo je već ko zna koji put da bolesnik radi ovakve stvari, podržan od televizija sa nacionalnom frekvencijom. Znam da nije ništa novo ali mora da ostane zabeleženo.

Petronije

Evo i proširenog izdanja, izjave gospodina koji nema običaj da izdaje saopštenja. Zanimljivo kako se niko od čuvenih opozicionih aktivista tipa Kesić, Ivanović, Georgojev, ne bavi ovim slučajem.

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/nebojsa-covic-u-nedelju-igramo-potpuno-rastereceno-secam-se-sta-je-zeljko-pricao-u-pioniru/454276

Petronije

Nebojša isteruje žandarme iz hale.

https://twitter.com/PartizanNet/status/1670582969986056192?s=20

Krsta Klatić Klaja

Petronije

Vratiće se Ćoki jači nego ikad ne brini. Ili će sledeće godine imati budžet kao Real, ili ga neće biti, nema između, nema treće. Lik koji onako izbacuje žandarme iz hale ne može da umre.

Ali lepo je znati da sad neizmerno pati.

Krsta Klatić Klaja

Ne sumnjam. Nadam se da će neko normalan da preuzme Zvezdu ali sva je prilika da će Ćoki izdivljati još više

Krsta Klatić Klaja

nije Čović kriv, Truman je

napokon sam skontao

Petronije

Što kaže debeli Vuletić, posle tanga smrti, dolazi vreme smrti. [emoji38]

Petronije

.

Krsta Klatić Klaja

Zvezda bila i ostala pandurski klub, murija i mafija sad više i nema razlike

za to vrijeme Truman Koštunica

bukvalno ne možeš da sastaviš tim bez nasilja

Petronije

Pitanje da li je istina, ali svakako je retkost, da se čak i u opozicionim medijima (koji uopšte nisu opozicioni kad je svačija mezimica u pitanju), pojavi tekst koji ovako direktno sere po Čoviću.

https://nova.rs/vesti/politika/telekom-od-kk-crvena-zvezda-otkupio-karte-pa-ih-poklanjao-simpatizerima-sns-covic-ne-preza-od-zloupotreba-javnih-sredstava/

Naravno, na odgovor se nije dugo čekalo ali neću ga spominjati jer je klasičan AI. Verovatno ni sam Nebojša više to ne čita, već samo kopipejstuje u chatbot tekst na koji treba da izda kontrasaopštenje uz par smernica.

Petronije

Željko Obradović u povećem intervjuu za nedeljnik.
Ključan je isečak koji sam izdvojio, gde Željko tvrdi da je Mirotić dobijao pozive iz politike i crkve.
Za neupućene i one koji se prave mrtvi kad su u pitanju ovakve stvari, Nikola Mirotić je pristao da igra za Partizan, i objavio tu vest novinarima. Zatim je pod pritiscima odustao. Zvali su ga iz crkve i iz politike. Da nazovemo stvari pravim imenom, ovo je maslo Čovića i predsednika Srbije. Nikome od istraživačkih novinara i javnih ličnosti koji javno podržavaju zvezdu nije palo na pamet da osudi ovo, ovakav presedan, da se jednom igraču preti i savetuje iz državnog i crkvenog vrha da ne potpisuje za određeni klub. Ćute jer im je najbitnije da Zvezda bude prva, da Partizan ne bude prvi, po bilo koju cenu, a puna su im usta interesa srpske košarke.

Truman

mafia state, ima li na engleskom naziv za "prćija".
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

mac

Amerikanci su za Južnu Ameriku do nedavno pričali da je to njihov "backyard"..

Krsta Klatić Klaja

plemenska debilana od par kopilana

Meho Krljic

Ali iz "crkve" jebote....

Petronije

Tačnije, zvao ga je vrhovni poglavar SPC da interveniše, jer poznato je da je Nikola Mirotić veliki vernik. Naravno, zvao ga je po naređenju svog nadređenog, a to je predsednik Srbije. Dakle imamo situaciju da se aktivira državni i crkveni vrh jer određeni igrač želi da pređe u Partizan a ne u Zvezdu.

Neka je na čast onima koji su u ovome učestvovali i onima koji su oćutali.

džin tonik

ovaj, kako se ono kaze, ne bih da se mesam, ali sta znaci "veliki vernik" u kontekstu zlocudne satanisticke sekte koja se predstavlja kao nekakva crkva? ono... uozbiljite se. mislim, sta se ocekuje od satanisticke sekte kao "veliki vernik"? nesto saljivo? :)

Krsta Klatić Klaja

Ode Ivanović. Čović se iznervirao.

Petronije

Moram da priznam da ako ćoravi nešto zna, to je da odabere tajming za smenu trenera, što i nije čudno, jer ima bogato iskustvo u toj oblasti.

Petronije

Samo Nebojša iz Železnika može da usred sezone najuri 3 igrača pod ugovorom. I posle ga Zoran Savić "cinkari" evroligi.

https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=12&dd=19&nav_id=2452718

Krsta Klatić Klaja

Partizan 4. u Evroligi. Iskreno sad već deremo neljudski, mora Čović da počne prskavati

Petronije

Gotov je Ćoki, čak ga ni Tomat više ne voli kao pre. [emoji39]

Petronije

https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=12&dd=20&nav_id=2453042

Kao i uvek, b92 sport je tu, na braniku Ćokijevom. Ako neko nije znao, Zvezda ovde može dobro da profitira!!!

QuoteCrvena zvezda može dobro da profitira iz ovog odlaska Nejpira, jer će ekipa iz Milana preuzeti kompletan ugovor, što će znatno olakšati budžet crveno-belih.

Inače, kad je Bjelica došao iz Fenera, onda je Fener plaćao ugovor a Zvezda praktično dovela igrača za džabe. Sad kad je obrnuta situacija, opet Zvezda profitira, jer drugi klub preuzima dugovanja. Ćoki je praktično mađioničar, jer on nikad ništa ne plaća, a igrači i treneri samo dolaze i odlaze. Valjda će jednom ubosti dobitnu kombinaciju.  :|

mac

Možda su te pare samo nama velike, a drugim klubovima nisu. Možda Zvezda profitira samo u našem "frame of reference", ali iz persepktive bogatijih klubova Zvezda živi od mrvica.

Petronije

Zvezda uopšte ne profitira, Čović plasira laži i manipuliše navijačima preko svojih poslušnih novinara ovakvim tekstovima. Delom zato što mora da se opere zbog evo već decenije besomučnog rasipanja silnih miliona bez rezultata, delom zato što je patološki lažov, bolesnik i psihopata.

Inače, čisto da ne bude zabune, pošto vidim na šta ciljaš. Zvezda (i Partizan) po budžetima uopšte ne zaostaju mnogo za evropskim velikanima. Naravno, imaju manje budžete od najbogatijih 5-6 klubova, ali i veće budžete od bar pola Evrolige. Spomenuti igrač je među skupljim plejmejkerima u Evropi.

tomat

Quote from: Petronije on 20-12-2023, 01:09:23

Pomešao si me sa Trumanom
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Krsta Klatić Klaja

i ja se zapitao nisi valjda Ćoktomat haha

Petronije

Quote from: tomat on 20-12-2023, 13:47:17
Quote from: Petronije on 20-12-2023, 01:09:23

Pomešao si me sa Trumanom
Taman posla, ali si me nešto prošli put prozivao kad sam spominjao Zvezdu, pa ti vraćam. [emoji16]

tomat

A, pa nije isto, ja recimo mrzim Partizan ali Ćokija mrzim više :lol:
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

tomat

Petronije

To je isto laž. Ćoki je Kevinu Panteru sredio srpsko državljanstvo pred jedan završni turnir košarkaškog kupa, kako bi igrao kao domaći igrač. Tako da se njegovi poeni računaju u poene domaćih igrača. Molim lepo.

Petronije

Inače, zanimljivo je danas u Zvezdi, pljušte otkazi, ali samo na štetu otpuštenih igrača i trenera. Zato pljušte i hitna saopštenja. [emoji16]

Truman

Petronije

Samo neka ostanu na istom kursu uspešnosti, i ja sam srećan.

Truman

Vidim da vraćaju Topića...još jedna mladi talenat koji bi mogli da upropaste. Sledi pad na draftu skoro sigurno...

Petronije

Ja mislim da Ćoki ovim potezom gasi vatru, jer ima ozbiljno negativan rejting kod većine navijača. Prognoziram da će mali biti tu do kraja sezone a onda paljba, što bi za njega i bilo realno najbolje. Zvezda nije neka sredina u kojoj bi se on mogao razvijati i formirati. Mada ko zna, možda i grešim. Svakako će sve biti jasnije kroz par meseci.

Truman

Ako ne bude igrao (dovoljno) kod gospodina Čovića pašće mu pozicija na draftu, a to bi bila velika šteta. Mislim da bi za njega bilo dobro da ode što pre u NBA i to u što slabiji tim gde bi imao minutažu.

Petronije

Delim tvoje mišljenje. Čak nisam siguran ni da treba da ode u neki loš tim, ali sam siguran da bi morao pažljivo da bira, i da u NBA sigurno postoji sistem koji se bavi takvim talentima i koji će ga na pravi način razviti.

Truman

Nadajmo se da gospodin Čović ima barem toliko savesti da ga ne upropašćuje.

Petronije

Isti onaj Čović koji je naterao Filipa Petruševa da ode u policiju, prijavi Matijasa Lesora zbog toga što mu je lupio dve dandare na utakmici i tako ga kao 22-godišnjaka obeleži za celu karijeru kao prvog košarkaša u istoriji koji je to uradio?

nas-rofl nas-rofl nas-rofl nas-rofl nas-rofl nas-rofl nas-rofl nas-rofl nas-rofl nas-rofl nas-rofl

Truman

Petronije

Domaćin čovek, što se kaže.

Truman

Postao patrijota pod stare dane. Lepo, nikad nije kasno.

Krsta Klatić Klaja