Poll

Ocenite ovaj film

Odličan
0 (0%)
Vrlodobar
0 (0%)
Dobar
0 (0%)
Prosečan sa po kojim uzletom
0 (0%)
Prosečan
0 (0%)
Ispod proseka
0 (0%)

Total Members Voted: 0

Voting closed: 16-12-2002, 04:57:39

Author Topic: NAJBOLJA RIBA U SF/F FILMU U POSLEDNJE DVE GODINE  (Read 23328 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lurd

• 3
NAJBOLJA RIBA U SF/F FILMU U POSLEDNJE DVE GODINE
« Reply #50 on: 05-04-2003, 21:38:57 »
Quote from: "Unicorn"
Ih! Mator chovek, a tako napaljen. Mene opravdava wrong sex. A tebe?
...
P.S. Sve osim mog pola bilo je istinito.[/qoute]

Znaci, nista te neopravdava!

Shto se tiche mozga i sisa, pa bash si ga ubo sa Merlinkom i Ledenom kraljicom. Mogao si da me pobijesh navodeci primer Mishel Fajfer, ali... [/qoute]

Misel Fajfer nema hmmmm, a ne znam koliko si upoznat sa nekim detaljima iz biografije ovih zvezda, ali Merlin je samo za svog zivota vazila za "meso", a posle je postala priznata glumica, a znalo se da je inteligentna.

Seron Stoun i Madona, koje se nisam odmah setio, imaju IQ preko 150, a Stounova je clan Mense, udruzenja najinteligentnijih ljudi na planeti.

Dosadilo mi je vishe da vozam vas, mandrile, pa ovom prilikom mozhete da mi pripishete sve "zhenske" osobine - lazhljivost, zavist, ljubomoru i sl. jerbo UNICORN NEMA PISHU.  :wink:

Na ovo ne mogu da odgovrim posto ne znam sta znaci "mandril", a ni ostatak mi nije jasan...
My trees...They have withered and died just like me.

Lurd

• 3
« Reply #51 on: 05-04-2003, 21:41:33 »
I jel moze neko da mi objasni gde sam pogresio kod kvoutovanju? :x
My trees...They have withered and died just like me.

Unicorn

• 4
  • 2
« Reply #52 on: 06-04-2003, 18:18:29 »
O.K. Nishta me ne opravdava.
Shto se tiche velichine hmmm, pa priznacesh da je to prilichno subjektivno (nedostaje referentni sistem - velike/male U ODNOSU NA KOGA/SHTA), osim ako se radi o ochigledno enormnim proporcijama.
Bicu slobodna da izrazim svoju veliku skepsu po pitanju odnosa inteligencije i chlanstva u MENSI. Pitaj kojeg hocesh psihologa i reci ce ti da: 1) opshte prihvacena DEFINICIJA inteligencije ne postoji 2) postoje razlichite vrste inteligencije 3) ne postoji josh  test koji bi stvarno mogao da izmeri inteligenciju osobe (testova ima tushta i tma i DEBELO se zloupotrebljavaju). Poznajem osobe koje su u MENSI i koje nisu nishta pametnije niti uspeshnije niti sposobnije od nekih drugih, koje nisu chlanovi dotichne organizacije. NAPROTIV! Sam IQ skor nichemu ne sluzhi, osim da se njime zakitish ili  mashesh njime okolo u pokushaju da dokazhesh da si pametniji i bolji. Sigurna sam da su mnogi od nas, chlanova liste, oko tog famoznog IQ 150. Chlanstvo u MENSI ti danas dodje nekako fancy  :) . Ko je nesiguran i ima komplekse, te sumnja u to da je pametan, odmah otrchi do MENSE da se testira. Prema tome, ne prihvatam ovaj tvoj argument. Navedene glumice jesu svakako pametne. Ne bi uspele da nisu. Mislila sam na to da i nisu bash sjajne glumice (laichko mishljenje!). Svi se odmah zakachite za neki moj iskaz ne chitajuci priloge u rechenici. Rekla sam OBICHNO, shto znachi CHESTO, ALI NE UVEK. Moj argument za povezivanje velichine hmmm sa mozgom je chinjenica da iskarikirani stereotip koji kazhe da su plavushe sa velikim hmmm ideal lepote, doslednije ostvaruju (ako to nisu prirodno, onda zahvatima seci i puni silikonom, farbaj i sl.) zhenske osobe sa manje pameti - one pametnije skapiraju da su stereotipi stereotipi i da NIJE SVE u velikim hmmm, shto ce mozhda potvrditi oni od vas koji su ozhenjeni. Ja  preferiram (u estetskom smislu, ne kao glumice) Sandru Bulok i Umu Turman, ali njih neshto nema po dobrim SF-filmovima (ili se opet varam, Spajderu?).
Mandril je vrsta majmuna. Sorry, isprovocirali ste me!
Shto se ne biste izjasnili za najboljeg frajera u SF-filmu, chisto da malo folirate da niste shovinisti? Oh, silly me! Naravno, zato shto frajeri nemaju hmmmm nad kojima biste mogli grupno i javno da salivirate  :twisted:
Lako je biti bog. Ako imate odgovarajuću opremu.

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
« Reply #53 on: 06-04-2003, 18:31:03 »
Gattaca.

Ja volim Demolition Mana, iako je djubre.

Ne verujem da bih Johnny Deppa izbacio iz kreveta.