Author Topic: HISTERIČNI SNEG  (Read 4270 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Relja

• 4
  • 2
HISTERIČNI SNEG
« on: 15-01-2003, 03:47:27 »
Da li je jos neko procitao knjigu ??? :twisted:
Knjiga sa najoriginalnijom temom koju sam u zadnje vreme procitao na srpskom, mada mozda ima koju stranu viska  :cry:  ali definitivno je za preporuku  :lol:

Relja

• 4
  • 2
HISTERIČNI SNEG
« Reply #1 on: 21-01-2003, 09:50:16 »
Da li ovo cutanje znaci da ga niko nije procitao  :cry:

Pavle

• 5
  • 3
HISTERIČNI SNEG
« Reply #2 on: 04-02-2003, 15:39:07 »
Auuuuu.
Citam ga i fantastican je!
Evo samo malo pravim pauzu da ovo kazem pa se vracam u Stivensonov opičeni svet. Zaista, čovek pise neverovatno dinamično, i hvala Nešiću na preporuci u Znaku Sagite. Inače ovo je prva sajber-pank knjiga koju čitam (dugo sam o toga zazirao) ali mislim da se njoj neću zaustaviti. Prosto je neverovatno koliko on ovde navodi informacija i šta se sve dešava neverovatnom brzinom! Svima toplo preporučujem!
Sam Lowry: Yes... No... I don't know. I don't know what I want.

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
HISTERIČNI SNEG
« Reply #3 on: 04-02-2003, 20:04:28 »
Pajce, way to go man!

Nadam se da ce ti biti potrebno jos cyberpunk fixeva nakon Snow Crasha, te da ces najzad procitati i Neuromancera (mada se ja sve mislim da si ti to citao)

Pavle

• 5
  • 3
HISTERIČNI SNEG
« Reply #4 on: 04-02-2003, 23:25:25 »
Ah, zaiskrila mi suza u oku... Vratio se bludni sin...
Jesu te mnogo mucili ti otvratni pisci sa nj'iovim pričama?
Ne stvarno, postiđen Ghoulovim odgovorom na "Dve Kule topicu" reših da i ja vidim to čudo pa ostadoh zaprepašćen kako sam u stvari grešio sve ove godine.
Neuromancera na pozajmicu!
Anybody?

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
HISTERIČNI SNEG
« Reply #5 on: 05-02-2003, 08:26:27 »
Taman kad mi donese Kytice, dobices.

Oces Polarisovo ili Platoovo izdanje?
Hoces Polarisov disk, da ga citas na kompu, k'o pravi haker?
Oces na kompu na engleskom?

Izmedju svih ostalih, i pisci su mi jebali majku. Mislim da odsad za svaki konkurs treba da se radi odredjen test iz gramatike i pravopisa (o semantici da i ne pricamo) tako da samo oni koji ga prodju mogu da salju price za konkurs. Manje clanova zirija ce vaditi sebi oci.

taurus-jor

• 5
  • 3
    • FSFF
HISTERIČNI SNEG
« Reply #6 on: 06-02-2003, 04:38:03 »
Uskoro krecem sa knjigom. Sada se bavim Dradinom.

Kupio originalni, japanski Ring na DiVX-u. Ali je (inace dobar!) srpski prevod radjen sa DVD titla za britansko trziste koji je jako povrsan a ponegde i potpuno pogresan. Video verzija u Homeru ima TAJ engleski titl.

Skinuo sam scenario RINGA koji je na engleski preveo Japanac koji zivi u SAD, a i malo sam se pozabavio tematikom.

Predlazem, Spajdi, da pokusas ponovo kad izmenim titl. TOLIKO je los da neces verovati.

Domaci distributeri su otkupili japanski Ring i objavili ga pod imenom KRUG (?!?!), je l' tako Same? Ne znam da l' kad znamo da je DiVX prevod PRSTEN biramo izmedju kuge i kolere...

Joj, Same, saucestvujem sa Gavrom. Ima da se ubijem sa ovim pricama za Emitor. Znam da je Grobar solidan, ali za ostalo - pojma nemam sta me ceka. E, a pazi! 'Ladno ima radova gde su recenice precrtavane... boldovane... stavljane u zagradu...
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
HISTERIČNI SNEG
« Reply #7 on: 06-02-2003, 04:54:17 »
Joj, Same, saucestvujem sa Gavrom. Ima da se ubijem sa ovim pricama za Emitor. Znam da je Grobar solidan, ali za ostalo - pojma nemam sta me ceka. E, a pazi! 'Ladno ima radova gde su recenice precrtavane... boldovane... stavljane u zagradu...

Welcome to my world.

Pavle

• 5
  • 3
HISTERIČNI SNEG
« Reply #8 on: 07-02-2003, 12:47:23 »
Jore, Legendo!
To su price sa radionice sa Saletovim ispravkama. Mada, osecam neko mazohisticko zadovoljstvo dok se mucim sa yagradama i znakovima interpunkcije tamo gde su nekad bili c,c,dj,s,z
au vidi bre, zaboravijo sam da ih ni ja nemam *pizdamumaterina di je ovde zagrada() a! evo je. E ovo mi je prvi i yadnji put da postujem sa faksa (grmbgljtijamjkubzjudtimajkusncetikljasanoJEBEM!)