Ово сад Мехо мени враћа због поређења са Сандовалом, што баш и није похвално, јер се он труди да свира као Мик, а вазда сам говорио, само на овом форуму пет-шест пута, да је он више на Питовој "линији". Капирам да то има неке везе са (мени дрипцу неподношљивим) пост-грајнд бендовима који су по логици ствари водили у џез. Тим је путем (осим Станне

ово је већ кварно, признајем) ишао погодите ко? Мик Харис. А ко извештава с "Ринг-ринга"? Дакле, тајне нити између Меха и Мика су вишеструке и јасне, једино мени није јасно како се Мехо не погледа у огледало и тамо угледа Команда (из Terrorizer фазе наглашавам!), а не оног пимплера.
Дакле, Друде, омашујеш дебело. Грајндом су се бавили већ познати џезери, није то клиначки. Додуше, постојала је и мени дража струја:
Anal Cunt - I'm glad jazz faggots don't like us anymoreШто се тиче горњег клипа и мог "редитељског генија", битно је нагласити то да је Мехо на овом форуму раније износио нека потпуно безумна поређења која сам потиснуо (можда се спомињао Годар, јбт

). Оно што је сушта истина јесте да се ја на снимању нисам ни појавио. Сирови материјал је уништен што је велика штета јер се на њему налазила једна генијалност коју би чак и суб-Годар попут мене једноставно спречио да се сними (говоримо о раним деведесетеима, аналогна ВХС камера, касете енд шит). То су били некакви слоумоушни. Видите Банета како млати мочугом? Е, у једном дублу има исто то, само Бане ГЛУМИ слоумоушн, то јест - млати споро, док около ветрић весело пирка, клати траву, носи папириће и остала ђубренца.
Мало је ствари због којих у животу жалим, али овај филмски "геније" жали што то никако нигде није могло бити уметнуто, а и да је могло, како неуком гледаоцу указати на
дискрепанцију између спорог Банета с мочугом и живахне природе около?