Ovako, bio ja sinoc, poveo i kevu (Pravi Srpski Psiho fazon

) da zena malo izadje iz kuce da se kulturno uzdize !!!
A skupili se bre sve neki penzioneri jbga, neki ono gistro ljubitelji horora i jedan matori koji me ladno pita "a jel ste gledali Predskazanje , a Egzorcist ?!" i slichno...i onda mu ja kazem ma batalite te matore filmove ima sad ovih novih dobrih pogledajte npr. Kanibala (Cannibal 2005) a on ce meni a pa gledo sam sa Entoni Hopkinsom, ja reko ma jok bre nema to veze sa tim, reko sam vam Kanibala ne Hanibala, a on : A mislite to je ovaj 3. deo ? Kakav je ?
Ja reko : ma jok bre ne H. nego K - K Kao Kurac nabijem te na kurac matori jebise mrshupickumrtnu !!! (narvno shala

) - kazem mu K bre K ko Krushka, Canniball a on meni aaa sad sam shvatio to nije sa Entoni Hopkinsom to je ovo poslednje kad je kao mlad jel tako u Rusiji ?
Zemljo otvori se !!!
i na kraju mu ja nekako objasnim posle 10 minuta da je to film po istinitoj prichi kada je taj lik preko interneta nasao covek koji je pristao da ga ovaj ubije i da ga pojede, i matorom ne beshe dobro, a zao mi bilo posle , dobar neki chikica samo lud, polu-lud jbga...
i posle doshle neke dve cure onako ko pravo sa POP BOXa taze (one british cvidze, sve na mestu INDIE GO-GO !!!

) i ja se obradujem e super neko je doso jer sam bacio reklamu i tamo, barem neko a bilo jedva 20-ak ljudi jer tolka je sala...i pitam ja njih sav srecan onako i rumen od stida

, a gde ste saznale za ovo predavanje a one ce meni : Ma mi idemo na svako predavanje, nema veze koja je tema, svakog petka ima !!!
A neki lik sedi pored njih isto sav fin ko sa POP BOXa i ja : a ti jarane ? a on ce :"Ja sam njen brat"
I tek zadnji udju ovi Lakobrija i ta ekipa a sve ostalo penzioneri dokoni, tipa jedna baba kaze ja zivim blizu tu kod Kalemegdana pa volim da svratim ne zanima me tolko horor ali volim predavanja
I onda dodje taj Ognjanovic i neki voditelj pored njega a sav smotan, pa krene da ga pita pitanje a pitanje traje realno duze nego odgovor, tako da je ovaj stigo samo da pomene Leptiricu, Variolu veru, Vec vidjeno, TT sindrom, i valjda Sveto mesto i Kichmu, i kad su pitali kao ko je ovde iz sale gledo Kichmu ono ladno se javljam samo ja i josh jedan - znaci parodija samo takva
I na kraju kao vrhunac svega javlja se neki matori da postavi kao jedno malo ozbiljnije pitanje i kaze : "Ja inache ne volim horor (ma shta kazes ?!

) ali me zanima dal u tim glavnim ulogama se pojavljuje neko pravo zlo, kao shto je Amerika, tajne sluzbe, Vatikan i tome slicho i onda krene govor od 10 minuta gde on opisuje sve nemani koje su napale Srbiji a ja dobacujem : "Radikal iskuliraj leba ti"

a svi padaju pod stolice od smeha a Ognjanovic se kao pravi ozbiljan a nije mu dobro
I na kraju pazarim ja roman od Ognjanovca onaj njegov prvi NAZIVO za 300 dingospoa (osecam da me zajebo za cenu al nema veze) i zapalim jer sam onaj "san doktora mishica" gledo pre par nedelja na TVu a i ono ishlo mi se kuci jer "ne volim do sama shetam nocu"
Uglavnom FULL FULLOVA !!!