Preporučite mi kvalitetne filmove sa ovom tematikom, zbog downloadovanja. Čisto da ne bude zabune, ne zanimaju me filmovi koji ozbiljno tretiraju tu temu, izvode neke zaključke ili nešto slično, nego isključivo oni koji sadrže hot naked lesbian one-on-one (two, three,...) action. Naravno, podrazumijevaju se filmovi glavnog potoka.
Prema mojim dosadašnjim iskustvima, sljedeći filmovi su solidna preporuka:
MULHOLLAND DR. - Solidan filmić, koji doduše u određenim trenucima prestaje da bude lesbian movie i postaje nekakva misterija ili nešto slično. Međutim, imamo sjajnu scenu sa Naomi Watts i Laurom Harring, a postoji i scena sa solo Naomi Watts.
INCREDIBLY TRUE ADVENTURE OF TWO YOUNG GIRLS IN LOVE - Ovo je actually prilično blesav film, u pitanju je generička interracijalna-interklasna-lezbo ljubavna priča. Bez elemenata misterije. Od početka filma prinuđeni smo da trpimo razne dijaloge, razvoj likova i slične budalaštine (srećom, zbog takvih stvari postoji fast forward), srećom sve se isplati na kraju u sceni kad dvije cure konačno vode ljubav. Scena traje prilično dugo, a ima i grudi (!)
NEKI SKANDINAVSKI FILM - Nemam pojma kako se zove, ali zaključio sam po jeziku da je od te sorte. Doduše, kakav sam poznavalac jezika, film je 'ladno mogao da bude korejski ili možda tajlandski. Nebitno. Elem, radi se o nekakvoj trenerci plivanja koja se smuva sa svojom učenicom. Nisam baš obraćao pažnju na dijaloge kad sam gledao film na TV, ali ovaj film je must za svakog perverznjaka zbog toga što sadrži mnoštvo golišavih scena, a nema nagih muškaraca.
LOST AND DELIRIOUS - Nisam gledao, ali tu je Piper Perabo, so what's not to like?
THE HUNGER - Ovo nije lesbian film per se, čak su neki skloni da ga proglase filmom o vampirima zbog toga što u njemu glumi David Bowie (a i u pitanju je prvi film Anthonyja Scotta), ali sadrži izvanrednu scenu kad Susan Sarandon prospe vino po svojoj bijeloj majici i onda vrijeme dok se ova suši prekrati vođenjem ljubavi sa Catherine Deneuve, a sve uz onu poznatu melodiju kojoj ne znam ime, ali pojavljivala se u nekoj reklami za kupatila (u kojoj nažalost nije bilo golih teta). Melodija, a ne Ketrin Denev.
JOŠ JEDAN FILM KOME SAM ZABORAVIO IME - Ali ovaj je lako pronaći - glume Lou Diamond Phillips i Kari Wuhrer. Ova potonja vodi ljubav sa Rae-Dawn Chong (fakat je da baš nema ukusa u izboru žena, al šta da se radi).