• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Vukodlak u Šibeniku

Started by Bab Jaga, 14-12-2006, 16:21:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

krema

Cuo sam za ovo na sinocnjim vijestima na HRT-u i dugo se nisam tako ismijao. Kazu da je ljude dolje stvarno strah obuzeo. :!:

Bab Jaga

Ali čak su i spomenuli divlju svinju, bit će da je Mixitron pogodio u sridu.
Ghoul fhtagn!

krema

Vidis sta znaci imati osjecaj... :wink:

Mixitron M. Storm

To bih pre krstio zdravim razumom potpomognutim iskustvom :)

"To je bilo nešto golemo i crno, dlakavo, s vrlo jakim leđima i velikom njuškom i zakrvavljenim očima. Išlo je četveronoške i njušilo je prema nama"

Ne računajući zakrvavljene oči (koje su verovatno i sablasno sijale) sve ostalo odgovara krmku koji je ušetao iz makije da se posluži ostacima.
Još ako je taj deo grada iole blizu periferije, priči je kraj.

-

Mada je moguće i da je u pitanju mečka odrasla uz ljude pa onda pametno 'oslobođena' i "vraćena u prirodu" u nekoj od akcija ovih zaštitnodruštvenih idiota koji misle da priroda fuinkcioniše kao u slikovnici.  :x Ako je to, nju će brzo uhvatiti, a svinjčetu je to verovatno sporadična epizoda.

PS ovo je mnogo zanimljivije, bar nama načitanima :lol: http://www.net.hr/vijesti/page/2006/12/14/0004006.html

angel011

Quote from: "krema"Cuo sam za ovo na sinocnjim vijestima na HRT-u i dugo se nisam tako ismijao. Kazu da je ljude dolje stvarno strah obuzeo. :!:

Pa kad se tako velika životinja pojavi, normalno je da se ljudi uplaše. Mislim, prilično je gadno sresti divlju svinju ili mečku u gradu.

Sad, vlasnik kafića koji viđenje nekakve životinje koju isprepadana žena ne ume da prepozna povezuje sa "neobičnim pojavama svjetlosti iznad brda", to definitivno jeste za valjanje od smeha.

Mixi, dobra ti vest.
We're all mad here.

Kastor

Quote from: "angel011"
Mixi, dobra ti vest.

Aha, a interesantno je da su onoj pozerki na fotografiji u ruke smestili Bibliju.
Mislim ... toliko zanimljivo da ne možeš da je ispustiš iz ruke  :roll:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Mixitron M. Storm

Quote from: "angel011"
Pa kad se tako velika životinja pojavi, normalno je da se ljudi uplaše. Mislim, prilično je gadno sresti divlju svinju ili mečku u gradu.

A šta misliš, kako je tek njima? :evil:

Ne, znaš šta je stvarno gadno? Kad bez baterlampe po šumskom mraku guliš svinjče, a oko tebe čopor od dvadesetak komada, upravo stiglih na poprište, kreće da jede, pa se onda dva potuku metar od tebe. Čuješ sve, naročito zube kako škljocaju, al' samo vidiš siluete kako promiču okolo. :lol:

Bab Jaga

Quote from: "Mixitron M. Storm"PS ovo je mnogo zanimljivije, bar nama načitanima :lol: http://www.net.hr/vijesti/page/2006/12/14/0004006.html

Nemoj da moj šef to vidi, tražit će da radim na projektima dok vozim.
Ghoul fhtagn!

angel011

A onda da radiš na projektima u 'apsu.  :evil:
We're all mad here.

krema

Steta sto ne objavise koja je knjiga u pitanju, dobra bi reklama bila... :wink:

Mixitron M. Storm

Quote from: "Bab Jaga"
Nemoj da moj šef to vidi, tražit će da radim na projektima dok vozim.

Uz prikriveni diktafon, to bi bila idealna prilika da ga se rešiš po nekoliko stavki krivičnog zakona i zakona o radu  :evil:

Bab Jaga

Quote from: "angel011"A onda da radiš na projektima u 'apsu.  :evil:

E, tamo mi sigurno ne bi ništa ometalo. Kao recimo, forumi i tom slično.  :lol:
Ghoul fhtagn!

angel011

Quote from: "Bab Jaga"
Quote from: "angel011"A onda da radiš na projektima u 'apsu.  :evil:

E, tamo mi sigurno ne bi ništa ometalo. Kao recimo, forumi i tom slično.  :lol:

Ako tvoj šef ovo vidi...  :lol:
We're all mad here.