Author Topic: pitanje i ponuda  (Read 3142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Oblomov

• Guest
pitanje i ponuda
« on: 14-03-2003, 22:15:54 »
Ne znam kakva su vebmasterove želje po ovom pitanju, pa prvo pitam.

Budući da znam kako stvari kod nas stoje, i da se često nema za knjige, pada mi na pamet da bi bilo dobro našim ljudima skrenuti pažnju da se mnoge knjige, na ovaj ili onaj način, mogu verbatim skidati sa interneta - naravno u originalu.

Kao prvi primeri mi padaju napamet kompletna Discworld serija ili, recimo, samo zadnja knijga (Night Watch), kompletna Heinlein-ova dela, nova knjiga Mcmaster Bujold (Diplomatic Immunity), Geiman-ov "Coraline" i "American Gods", kompletna "Amber" hronika Zelazny-ja...

Veličine fajlova se kreću od 200-300Kb do par Mb za antologije, a formati su obično txt, pdf (Acrobat Reader) ili lit (Microsoft Reader).

Ako ima zainteresovanih postavio bih uputstva, a vi me se setite kad ih sa zadovoljstvom pročitate.

FilipKDick

• 4
  • 2
pitanje i ponuda
« Reply #1 on: 15-03-2003, 02:26:19 »
mene interesuje

Boban

• 3
pitanje i ponuda
« Reply #2 on: 15-03-2003, 03:05:40 »
U principu, manje vise svaki iole iskusniji ucesnik interneta ume da pronadje te stvari, bilo u fajlovima, bilo preko drugih sistema.

No, ipak te stvari odradite putem porukica ili na mejlove, ne direktnim postavljanjem linkova na diskusije.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Oblomov

• Guest
pitanje i ponuda
« Reply #3 on: 15-03-2003, 03:19:24 »
OK, pošto svi znaju gde i kako, nema potrebe.

Pozdrav svima u otadžbini.

Lurd

• 3
pitanje i ponuda
« Reply #4 on: 06-04-2003, 05:12:44 »
E, evo ja sam neiskusni surfer, pa ako neko moze da mi na PM ili mejl posalje neko uputstvo ili neki link, bicu mu zahvalan.
My trees...They have withered and died just like me.

Lurd

• 3
pitanje i ponuda
« Reply #5 on: 08-04-2003, 13:05:38 »
'Ajde, bre, ljudi! Izdvojte pet minuta svog dragocenog vremena i pomozite mi, molim vas. Samo kako, gde i tako to. Nisam uspeo da se snadjem sa onim sto mi je Spajder rekao da uradim. 'Ajte, PM ili mail, nije tesko...
My trees...They have withered and died just like me.

SANdMAN

• Guest
pitanje i ponuda
« Reply #6 on: 08-04-2003, 13:36:20 »
aj ako me uhvatis na chatu, ja cu ti objasniti. ne moze to preko maila...