stars and stripes novi sad 8 februar ck klub
stars and stripes novi sad 8 feb 2018 --stars and stripes je jedan od prvih bendova koje sam nabavio kad sam bio klinac,bila je to singlica drop the bomb koju sam uzeo u shopu maximum rnr koji je bio naj mesto za dobavu underground izdanja ,videvsi da je koncert zakazan u NS i da ce predgrupa biti Vrsnjacko nasilje nabavio sam kartu i cekao blizu 2 meseca hepening ovaj,koncert je poceo oko pola 9 sa predgrupom vrsnjacko nasilje --radi se o projektu Migeta --klasican oi bend koji je nastao pod uticajem starih novosadskih bendova tipa general blickrig provokacija jedino resenje i pure impact,ljudi je bilo nesto vise od 100 na koncertu imaju textove na srpskom bile su 2 obrade busines--real enemy i blitz someone gonna die--posle njih choke i ekipa najvise su svirali prvi cd shaved for batle koji je i najbolji naravno i singlicu drop the bomb te hitove sa drugog albuma i planet of the states sa treceg --choke kelly je covek iz naroda da su iz novog sada bili bi sa veternika po imidzu--dakle ljuta krajina imidz--mrkonjic grad ili shipovo matoro,svirka je bila nesto vise od sat vremena,komunicirali su sa publikom cesto i koliko sam skonto bar 30 ljudi na koncertu je doslo sa strane bio je i cak neki lik iz japana ili tako nesto xaxaxa fino vece najvece ludilo je bilo na skinheads on rampage i to im je naj mega hit takodjer su svirali hang up your boots od slapshot ,fino vece bez incidenata ili shto bi reko neko iz shipova lijepota od muzike