• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

I'M A CYBORG, BUT THAT'S CRAP!

Started by Ghoul, 19-05-2007, 16:27:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

I'M A CYBORG, BUT THAT'S OK
C-W. Park
**            
2

ovo je čanvukov ARIZONA DRIM!
strašno.
razlika je samo u tome što je slikovno 'lepši', prijatniji za oko, zaslađeniji, inače... kataklizma.
totalno misguided još na nivou koncepta, a onda dosledno nabudžen patetično-infantilnim barokom...

od svih ženskih, patetičnih, ružičastih, kičastih filmova ovaj je najženskiji, najpatetičniji, najružičastiji, najkičastiji!!!
o, kakvo đubre!
ovo kao da je pisala neka 14godišnja vunderklinka u svom ružičastom lexikonu raznobojnim flomasterima nakon što je uveče gledala kustu a onda joj pred spavanje na uvce šlajmalan čitao pričicu iz svog serijala LADY IN THE WATER.
grozno, nemam reči!
ovo bi jedino mambi – MOŽDA! – moglo da se dopadne!

dajem mu dvojku, ipak, jer posmatrane u izolaciji pojedine scene imaju izvesnu baroknu amelijapulensku lepotu na ivici kiča i film se, uz mnogo strpljenja i trošenja poslednjih parkovih kredita, može, nekako, podneti do irelevantnog, šupljeg so-what kraha.

ah, niko ne može tako da me naljuti kao ljudi koje volim!
parka više ne volim.
:(  :roll:
https://ljudska_splacina.com/

Truba

ne vejrujem ti
:(

još ovo čekam da dobijem 8)  pa da ovjerim  :lol:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

WARLOCK

ima dobrih kritika sa druge strane,videcemo dok ne pogledam,mozda je po mom ukusu.. 8)

Meho Krljic

filmoljub

jedva cekam da konacno stigne do mene

faye

Quote from: "Truba"pa da ovjerim  
:?  xrofl  :mrgreen:

nego, i ja jedva cekam :) ali ovo cu sigurno, posljednja ja dobiti  :(

Ghoul

kome će KIBORG da se dopadne?
- klinkama koje u ružičastim mnogoukrašenim sveskama vode dnevnik raznobojnim flomasterima;
- onima koji su smatrali da je AMELIJA PULEN nepotrebno suzdržana u vizuelnim luckastostima;
- filmskim skorojevićima koji vole sve što je azijsko da bi mogli da se u društvu hvale sa 'jaoj, kakvu sam ludost juče gledao!'
- onima koji smatraju da su mentalne bolesti baš 'slatke', a da su ludaci baš 'luckasti';
- onima koji 'biti zaljubljen' izjednačavaju sa 'ponašati se kao idiot, iracionalno, i bez ikakvog smisla, kontrole, logike, zadrške'
- onima koji vole bar jednog, ako ne većinu od ovih reditelja: kusta, almodovar, araki, šlajmalan;
- onima koje je lako opseniti šarenim slikama (deci, ludacima, nezrelima, površnima...);
- onima koje je oduševio SYMPATHY FOR LADY VENGEANCE, ali im se ne sviđa što je bio toliko 'mračan'.

kome KIBORG *neće* da se dopadne?
- onima koji su voleli SYMPATHY FOR MR. VENGEANCE i OLDBOY, a bili razočarani sa LADY;
- osobama istančanijeg ukusa i filmskog iskustva;
- onima koji misle da nema baš ništa romantično u mentalnoj bolesti;
- onima koji vole da budu emotivno, ili barem intelektualno, involvirani u pokretne slike pred sobom;
- onima koji vole ono što voli Ghoul.

Shozo Hirono

Jel' moguce da je toliko pao ?????????Sada si me stavio u nedoumicu,pa cu umesto novog von Triera,morati da odgledam C.W.Parka,da vidim da li si u pravu....

Plissken

Taj park je oduvek bio sranje.
Can't argue with a confident man.

Meho Krljic

Sad sam zbunjen jer ja delim neke karakteristike obe kategorije. na primer:

Quotefilmskim skorojevićima koji vole sve što je azijsko da bi mogli da se u društvu hvale sa 'jaoj, kakvu sam ludost juče gledao!'

Ali i

Quoteonima koji su voleli SYMPATHY FOR MR. VENGEANCE i OLDBOY, a bili razočarani sa LADY

Arrrgh, rascepljenost je slatka samo zbog lekova...

mac

Quote from: "Ghoul"...
- onima koji vole ono što voli Ghoul.

Ovo je presudilo... Mislim da će mi se film svideti :)

Loengrin

Lady in the water mi se nikako nije dopao, čak se nije dopao ni klincima (pitali su:"Zašto je snimljen ovaj film?"), te ako ovo delo vuče na sličnu ljigu sigurno ga neću gledati.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

filmoljub

To sa mentalnim bolestima nije nista novo kada je Park u pitanju. Skoro sam geldao "If you were me" i nisam mogao da verujem kako covek prikazuje (ili pokusava) mentalnu poremecenost jedne osobe: prikazuje razne "luckaste" situacije, kao prvi sastanak, prvi izlazak iz kuce,.. Ne znam koja je poenta ovoga bila, ali licno se gnusam gledanja mentalno zaostalih osoba u ovakvim situacijama, kao i gledanja raznih bolesti, dece bez ruku itd. cega ima sve vise na filmu.

Shozo Hirono

Posle 24h i dalje nisam promenio misljenje...znaci C.W.Park ocigledno zeli da proda dupe Amerima kao Shimizu i Nakada,kada je napravio ovakav nepromisljen izlet u surealnu tematiku,i to potpuno omasio.Ni blizu JSO,Mr.Vengeance,Oldboy,od tada krecu pozivi Parka Hollywoodu,a sa ovim definitivno gledamo sledeci njegov film u USA production......GOOD LUCK YOU KOREAN BASTARD !!!

Ghoul

ne slažem se s dijagnozom: mislim da je čanvuka spopao SELF-INDULGENCE, sličan šlajmaranovom, i tu prodaja nema mnogo veze, jer OVAKAV film ne bi ni ameri s maslom progutali; znači, film je MISGUIDED totalno, ali ne u smislu 'kako mali čanvuk zamišlja šta bi ameri voleli da kupe', jer NIKO, ma koliko sumanut, ne bi svoje dupe prodavao jednim ovakvim proizvodom za koji nije uopšte jasno KOME je namenjen (ako ne računam kategorije koje gore navedoh, a koje i nisu neka koherentna demografska masa i target audience za bilo šta).
a budući da je film puko i u rodnoj koreji, šanse za usa su zanemarljive, te znam otkud šozou takve 'ideje' da bi idući park bio američki?
onaj vampirski projekat je isto korejski...

Джон Рейнольдс

Quote from: "Plissken"Taj park je oduvek bio sranje.

Amin.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Shozo Hirono

Zivi bili pa videli sta ce sledece biti,odavno oni merkaju Bonga i Parka.Ne vidim zasto ne bi pao neki rimejk,ili samostalan film u njihovoj reziji...ali opet videcemo...

Ghoul

Quote from: "Shozo Hirono"Zivi bili pa videli sta ce sledece biti,odavno oni merkaju Bonga i Parka.Ne vidim zasto ne bi pao neki rimejk,ili samostalan film u njihovoj reziji...ali opet videcemo...

pa da, ali time ništa nisi rekao.
'možda će ovo, možda će ono'.
ke sera, sera.
prc!
to da ga oni merkaju stoji, ali merkaju ga zbog oldboja i stare slave, a ne zbog ove kiborg-budalaštine, te stoga, skroz je beslovesno tvrditi da će SAD, SA OVIM, da se proda.
ako se i proda, to će biti UPRKOS, a ne ZBOG kiborga!

Shozo Hirono

Od Oldboya je on sve meksi,i experimentise stilovima,ako se 'proda',bice to zahvaljujuci celokupnom opusu,jer da je mogao posle Oldboya vec bi to uradio.A i bice jos komentara tipa "A refreshing alternative romantic comedy" na IMDbu,pa cemo videti vec odakle dolaze,a i ti ces dobiti odgovor na teze koje si izneo pod:"Kome ce se Cyborg dopasti:"

ginger toxiqo 2 gafotas

...sinoć sam i ja pogledao I'M A CYBORG... , a bolje da nisam trošio ni minuta na ovo umetničarenje sve u 16, ma 16 puta 16... ovo se da podvesti pod onu odrednicu nepotrebna extravaganza reditelja sa inače respektabilnim opusom, ali ovo je i više od toga- ako se na stranu stavi oku mila, brižljiva vizuelizacija, ovo je potpuno proseravanje i to oko šolje... šarena, nadrealna romantičana komedija sa duševno obolelilima- ne, hvala, nikad više... Markovićeva URNEBESNA TRAGEDIJA dobija na kvalitetu kada se poredi sa ovim trabunjanjem, još samo da je baka glavne junakinje na broken Serbian-u zapevala onaj hit o mišu sa soundtracka za Mladomirov TANGO JE TUŽNA MISAO KOJA SE PLEŠI...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Kunac

Chan-wook Park je prs'o! Sram ga bilo! Onaj ko isporuči film kao što je I'm a Cyborg, But That's OK traba u zatvor.

Ni sam ne znam šta sam gledao! Rimejk Urnebesne tragedije? Užasno, u svakom slučaju. Stvar malkice vadi činjenica da film izgleda odlično, ali to nije dovoljno da spase ovu kvazi komediju od potpunog kraha.

Uništiti sve kopije!
"zombi je mali žuti cvet"

Truba

:roll:  ja ovo cekam od 25. aprila
jesu mi dobri dobavljači  :oops:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

VlaD

Gledao sam film.
Slažem se sa Shozovim primedbama i sugestijama... mada ume on i  više da ga ocrni. Mislio sam da hoće, ali nije... Generalno, mnogo sam više očekivao, dobio trećerazrednu zabavu ali hej - ako ne pogledaš i poneko njesra tu i tamo, kako da oceniš kada naletiš na biser  :wink:
Dark Side - that s where the energy is, the passion. People are afraid of it because it contains stuff they are busy denying...

Shozo Hirono

Nisam bas siguran da Je C.W.Park gledao Urn.Tragediju,ali sam zato prilicno siguran da je overio P.de Brocin King of Hearts,pre nego je uleteo u zezanje sa poremeceni osobama...e sad za razliku od Parka,de Broca je u ono vreme imao mnogo vise stila,i njegov kontext je bio da izazove drustveno-socijalna razmisljanja umotajuci film u ratno-komicnu satiru !!!

ginger toxiqo 2 gafotas

... PHILIPPE DE BROCA je uvek bio (nažalost, bio) in a league of his own!!!

ginger toxiqo 2 gafotas

...a na temu duševnih bolesti se čak 2 puta nasukao, recimo, i Konchalowsky (Homer and Eddie, House of Fools- onaj sa Bryanom Adamsom-xrepuke  xrepuke  xrepuke  xrepuke  xrepuke  xrepuke  xrepuke  xrepuke  xrepuke  xrepuke )...

Kunac

Quote from: "Truba":roll:  ja ovo cekam od 25. aprila
Pa, jesu dobri. Žele da te sačuvaju dvosatnog mučenja.

Ghoul

Quote from: "Dr Kunac"
Quote from: "Truba":roll:  ja ovo cekam od 25. aprila
Pa, jesu dobri. Žele da te sačuvaju dvosatnog mučenja.

ja sam lepo i nako prijateljski još onomad reko: al ne, vi zapeli da proverite, ko da sam ja nekad neki film bez potrebe napljuvo, il pofalio!
eto vam sad, 2 sata kiborga, but that's ok!  :twisted:

Kunac

Quote from: "Ghoul"ja sam lepo i nako prijateljski još onomad...
Promakao mi je tada ovaj topik. Dešava se.

Shozo Hirono

Ti si ga jos i branio od mene.

Truba

evo danas dobio poziv  :evil:  legao film na stik  8)  ali čini mi se samo 1 CD od 2  :(  :cry:  kako da ljudima objasnim da su neki filmovi iz 2 dijela i da moraju skinuti oba
:x

u svakom slučaju ovo je film koji moram pogledati jer
ovo je prvi film koji sam pratio od početka snimanja preko slika sa seta do trejlera vijesti an Twitchu KFC i tako to... inače u životu nisam pogledao 2 trejlera niti me zanimaju filmovi u nastajanju

8)

pazite se ... evo sad se zanimam za Frozen life i slicne azijske uratke  :evil:

Shozo Hirono

Quote from: "Truba"evo danas dobio poziv  :evil:  legao film na stik  8)  ali čini mi se samo 1 CD od 2  :(  :cry:  kako da ljudima objasnim da su neki filmovi iz 2 dijela i da moraju skinuti oba
:x
Verovatno su ga izripovali u medjuvremenu za 1 cd.

Ghoul

Quote from: "Shozo Hirono"

ma daleko, branio sam ga od nebuloznih tvrdnji da je ovim komadom fekalije čanvuk teo da se PRODA.
prc.
ništa gluplje nisi kazo na ovom forumu, ikada. a nije da se nisi trudio.
kad čoek oće da se proda, on napravi neku kolko tolko komunikativnu, finu, ljupku bljuzgu, a ne ovu papazjaniju koja stvarno ne znam kome je uopšte namenjena!

Shozo Hirono

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "Shozo Hirono"

ma daleko, branio sam ga od nebuloznih tvrdnji da je ovim komadom fekalije čanvuk teo da se PRODA.
prc.
kad čoek oće da se proda, on napravi neku kolko tolko komunikativnu, finu, ljupku bljuzgu, a ne ovu papazjaniju koja stvarno ne znam kome je uopšte namenjena!
Opet mlatimo staru slamu.....ali,ako u roku od 2-3 god.C.W.Park ne snimi nesto u saradnji sa Amerima,javno cu priznati da sam pogresio i da si ti bio u pravu !
Fair Enough !

Truba

Quote from: "Ghoul"ne znam kome je uopšte namenjena!

tebi nije sigurno  8)  :lol:

Ghoul

Quote from: Shozo Hirono on 22-08-2007, 16:54:33
Quote from: Ghoul
Quote from: Shozo Hirono
Quote from: Ghoulja sam lepo i nako prijateljski još onomad...

prc.
Opet mlatimo staru slamu.....ali,ako u roku od 2-3 god.C.W.Park ne snimi nesto u saradnji sa Amerima,javno cu priznati da sam pogresio i da si ti bio u pravu !
Fair Enough !

šozo, časovnik otkucava, kalendar se menja, a čanvuk još ne snima ništa sa amerima.

očekujem da priznaš da sam, ponovo, kao i uvek, bio u pravu.

crippled_avenger

Chan Wook je hteo da snima JONAH HEX pa su ga šutnuli.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Shozo Hirono

ne znam, meni ovaj the ax deluje američki.

edit: ubacio se cripple sa infom. :)

Shozo Hirono

Quote from: crippled_avenger on 10-11-2009, 09:17:47
Chan Wook je hteo da snima JONAH HEX pa su ga šutnuli.

a onaj animator će ih opravi, jeba mu lebac. :x

Shozo Hirono

Quote from: Ghoul on 10-11-2009, 06:42:30
Quote from: Shozo Hirono on 22-08-2007, 16:54:33
Quote from: Ghoul
Quote from: Shozo Hirono
Quote from: Ghoulja sam lepo i nako prijateljski još onomad...

prc.
Fair Enough !

šozo, časovnik otkucava, kalendar se menja, a čanvuk još ne snima ništa sa amerima.

očekujem da priznaš da sam, ponovo, kao i uvek, bio u pravu.

"Oldboy" director Park Chan-wook is in talks to direct the English-language drama "Stoker" for Scott Free and Fox Searchlight reports The Los Angeles Times.

The story follows a young woman (Carey Mulligan) whose eccentric uncle comes back into her life after the death of her father. The uncle role has yet to be cast.

"Prison Break" star Wentworth Miller penned the script while Jodie Foster also stars.

ko čeka, taj i dočeka! xyxy  xuss

očekujem javno izvinjenje za izrečene sumnje u moje procene i predviđanja... na blogu! :evil: