• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

najseksi muški u hororu IKADA

Started by Ghoul, 08-04-2003, 04:39:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

Ne smatram se kompetentnim da cenim šta jednoj ženi može da bude sexy na muškarcu, jer sam X puta bio zabezeknut izborom mojih bliskih prijateljica, ali ponudiću nekoliko usual suspecta, pa ono malo ženskinja na ovom bordu (a i ostale grupe i podgrupe zainteresovane za temu) neka dodaju svoje favorite.

Dakle, volite li ih slatke? Kao recimo:
Johnny Depp (A NIGHTMARE ON ELM STREET, SLEEPY HOLLOW, FROM HELL...) :)
Alexis Arquette (JACK BE NIMBLE, SOMETIMES THEY COME BACK AGAIN)
Brad Pitt (INTERVIEW WITH A VAMPIRE) :)
Tom Cruise (INTERVIEW WITH A VAMPIRE)
Skeet Ulrich (SCREAM)
Ryan Phillippe (I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER) :oops:

Ili malo muževnije, kao
Joe Dallessandro (BLOOD FOR DRACULA, FLESH FOR FRANKENSTEIN) :)
Rupert Everett (DELLAMORTE DELLAMORE) - ovaj je u stvari gay, ali ga žene i dalje smatraju neodoljivim. Who am I to disagree? U stvari, čini mi se da ni Joe nije baš 'čist'...?

Starije?
Christopher Lee
Vincent Price

Mlađe?
Haley Joel Osment :evil:

Pokošene u cvetu mladosti?
River Phoenix (STAND BY ME, INTERVIEW WITH A VAMPIRE- nesuđen) :roll:
Brandon Lee (THE CROW)

Or what?
https://ljudska_splacina.com/

zakk

Depp

Zaboravio si:
Thomas Ian Griffith (John Carpenter's Vampires : Mr Jan Valek), mada je veciti komentar da bi Peter Steele bio sesnaest puta jaci u toj ulozi (man is the goth-girl`s god)

Gary Oldman (Vampires)
Alan Rickman
Vincent Cassel
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

eric cartman

Hmmmm
mislim da je ovaj topic previse GAY za muskarce......ili za neke mozda nije  :twisted:
Ja licno ne mogu naci muskarce sexy , stvarno mi je zao.
Primjer
Meni su Mel Gibson i Bruce Vilis ruzni ljudi , a vidis oni sluze za sex simbole.
Stoga , bez mene na ovom topic-u
Pozdrav
p.s.
have fun u ocjenjivanju muskaraca
:lol:
Screw you guys I'm goin' home

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

DUNADAN

Brat Pitt, any time, any place, even on my face
Two tears in a bucket, motherfuck it.

FilipKDick

Ej bre ovo je bas pederska tema. Protestvujem. :?

-----------------------------------------------------------
samo zene su seksi, a muskarci ili imaju para ili nemaju

DUNADAN

shto?
je l mushko ne sme da komentarishe mushko?
svako je mnogo objektivniji prema sopstvenom polu i samim tim je bolji kritichar
ako bih prokomentarisala najbolju ribu u hororu da li bi to zato postala lesbian tema?
pi bre
Two tears in a bucket, motherfuck it.

iNCUBUs

Quote from: "DUNADAN"ako bih prokomentarisala najbolju ribu u hororu da li bi to zato postala lesbian tema?
pi bre

Ne bi, zato sto devojkama uopste nije problem da komentarisu druge devojke (mislim na pozitivne komentare)... Naravno govorim o onima koje nemaju frustracije i problem sa tim da neka druga devojka moze da izgleda bolje od njih.

A da li si ikada cula od straight tipa da kaze za nekog drugog da je super frajer? :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Plavi Skaut

Brad Pitt, na svaki nacin u svakom filmu u svakoj ulozi...jedan je BP  :D

I Harvey Keitel iz mladjih dana  (The Piano)
The Four Winds

Bilja

Zasto bi ovo bila "pederska" tema? Meni je na primer Kameron Dijaz seksi, a nisam gay.   :?:

Zao mi je sto sam usablonirana, sta cu kad sam standardno plitko zensko, ali ... Bred Pit u Intervjuu, ali i Tom Kruz, mada mi inace nije uopste seksi, ali kao vampir je sjajan. Dobro mu stoji.  :twisted:

Najseksi je po meni ipak, znam da je to totalno bizarno, s obzirom na sam film i radnju, definitino Toni Ronbins (jel se tako zove covek?) u Dzejkobovoj Lestvici. Tuce prethodnu dvojicu u svakom pogledu.  :wink:
Bilja
----------------------------------------@

otaku

svih vremena: Bruce Campbell u Evil Dead 2

a za izmedju mene i mog TVa definitivno: Kris Lemche u Ginger Snaps i My Little Eye  xrotaeye
Proooobaj da u glavi budes sam

Black Mamba

jos jedna divna povampirena tema :!:

elem ...

Quote from: "ghoul"
Johnny Depp (A NIGHTMARE ON ELM STREET, SLEEPY HOLLOW, FROM HELL...) :)
Brad Pitt (INTERVIEW WITH A VAMPIRE) :)
Tom Cruise (INTERVIEW WITH A VAMPIRE)
Brandon Lee (THE CROW)

potpisano :!:

Quote from: "otaku"Bruce Campbell u Evil Dead 2

potpisano :!:

meni se jako svideo i Gerard Butler u Drakuli 2000 ...film nista posebno, osim sto nosi neku jaku vampirsku erotiku ..ili tako nesto, ne znam kako bih tacno definisala .....a to mi se u horor filmovima najvise i dopada 8)

WARLOCK

LEBO vas Bred Pit ,Tom Kruz,Johny Depp. Ma peder bio ili ne ajde sad vam reci ko je od najseksiji musk..
svih vremena: GOLLUM!!!
a najromanticniji je gl.junak  :P the Toxic Avenger ako ste ga propustili
sad ga imate u vasem omiljenom klubu "Svet...

Sveti Filica

Više slatke nego muževne.

Znaš šta je mana i Kruzu i Pitu?
Previše su seriozni.
Fali im opičenja.

Dok naš Srdjan Todorović, personifikacija opičenja ne snimi neki horor, ništa.

Sveti Filica

Evo da pomognem muškarcima na ovom forumu.

Ako ne znate kako da ocenite ko je dobar frajer ko nije (Jer ipak niste ni žene ni gejevi) ocenjijte po sledećem kriterijumu -
ŠTO VIŠE LIČI ILI PODSEĆA NA MENE, TO JE BOLJI FRAJER.

ili  NAJBOLJI FRAJER JE ONAJ U ČIJOJ KOŽI BIH ŽELEO DA BUDEM, (onaj kome se divim)  ili ONAJ S KIM MOGU DA SE POISTOVATIM.

Ako gledamo po tom kritirijumu po meni najbolji frajer među glumcima je naš SRDJAN TODOROVIĆ jer u svojim ulogama upravo onakav kakav bih ja želo da budem.
i kao đavolak u ''MI NISMO ANĐELI''
i kao turbo nindža u ''KAKO JE PROPAO R'N'R.
i kao terorista u ''JAGODA U SUPER MARKETU''
ciganin u ''CRNA MAČKA BELI MAČOR
ili pljačkaš banke u ''TRI PALME ZA DVE BITANGE I RIBICU''

Svuda je jedno isto - apsolutni COOLER, sinonim opičenja i moj idol.

Black Mamba

Quote from: "FiL DeviL"ili  NAJBOLJI FRAJER JE ONAJ U ČIJOJ KOŽI BIH ŽELEO DA BUDEM, (onaj kome se divim)  ili ONAJ S KIM MOGU DA SE POISTOVATIM.

:shock: sta bre ti ...ti bre .... :roll: ....prvo si reko da licis na Bred Pitt-a ..ako se dobro secam ...skoro si izjavio da ti fale malo vece i uglastije usi pa da poziras ..vilenjak? ....sad ovo sa Srdjanom Todorovicem ...de, odluci se vise na koga oces da licis ...Fil Devil Narcis :lol:

IMHO, Srdjana ma koliko gotivim, a mnogo ga gotivim, smatram da nije bas dobar glumac, za razliku od njegovog oca ...Srdjan ima kool uloge, i stoje mu sve te uloge, ali opet ...mmmc

eto, niko da pomene Nebojsu Bakocevica (aka Darko - Kako je Propao Rokenrol) ...aw 8)

Sveti Filica

Ali mambice, zar ti ličim na nekog ko ne menja oblike i forme postojanja prema potrebi?

Kako glasi čuveno pravilo dramaturgije?
Karakter mora biti uvek DOSLEDAN, ako nigde drugde bar u svojoj nedoslednosti. :mrgreen:

Black Mamba

pa opet si promenio avatar?? :? ...pa mislim, ko se trazi taj se nadje :wink: :lol:

jeste, u pravu si ....kako bi zivot bio dosadan da smo stalno jedni isti jel ..da imamo iste idole/uzore il sta ti ja znam ....ali ima nesto duboko u nama sto nas cvrsto drzi nas samih, nama jednima i jedinima ...samo jednom, jedinstvenom karakteru ..ostalo van toga se stalno menja ....kao drvo recimo ..korenje raste sve dublje u zemlju i drvo je cvrsce i stabilnije, a krosnja drveta se stalno menja ..lisce opada, raste novo ...drvo seku/grane se lome/grane rastu ....beru mu plodove/plodovi sami padaju/plodovi ne rastu ....itd etc ....tako da, tvoje korenje File Devile ...hmmm ....... :lol: ...salim se malo i tako to ...ovo je ipak net fellowship :wink:

ali ja verujem da svaki glumac/glumica nosi bar mali, malecki, deo karektera/licnosti koji glumi, u suprotnom ne bi bili tako dobri u tome sto rade (plus naravno talenat, izazov i sve ostalo sto kaci jednog umetnika)

mislim, bla bla bla ...:oops:

Sveti Filica

I jaoj, setio sam se

ETJEN iz filma Vidok!

otaku

Rupert Everett u Dellamorte Dellamore definitivno! jutros po prvi put pogledala film i posle premotavala da gledam njega, onako van konteksta  :oops:  (film je isto genijalan, ali otom potom) sta se krilo iza onog brbljivog dendija, samo neka cuti i krvari i nosi pistolj kao ovde! svanulo mi.  :lol:
Proooobaj da u glavi budes sam

Tex Murphy

Samo da znaš, Rupert Everet je ružičast kao moskovski zalazak sunca.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Biki

Od onih sam koji horore gledaju nogu dignutih na sofu ( iz nerealnog straha da me u toku filma  ne capi  nesto sto se kao krije ispod sofe), jastucetom ( koji sluzi za pokrivanje lica u toku brrr scena) u jednoj ruci i daljincem ( za stisavanje tona kada naidje strasna muzika ili vrisak) u drugoj ruci, tako da je u takvoj jednoj prpi gotovo nemoguce pomisliti da li je neki lik  ono :wink:  you know. Ali! Ali recimo u filmu Devil's advocate Al Pacino je onako i mnogo strasan a i ono

Biki

E da i  Brad Pitt je naravno  ali ne u Interview with a vampire, tu je vise onako malo feminiziran, po mom misljenju. Sta ja znam, ne svidja mi se tu , dok je recimo u Fight club-u  i Snach-u bas onako ali to vec nisu horori

faye

hmm, slazem se za deppa, i jos ponekog, lee u 'the crow'. ovi ostali mi nisu nesto (dobro, pitt jeste, ali samo u 'fight clubu', inace ne volim plavusane)

dodala bih samo stuarta townsenda u 'queen of the damned'

Ghoul

Damon Beats Dempsey, Reynolds & Pitt To Be Sexiest Man Alive

Matt Damon has topped a new poll to be named the Sexiest Man Alive. The Bourne Ultimatum star, 37, beat Grey's Anatomy hunk Patrick Dempsey - who is nicknamed Doctor McDreamy on the hit medical series - and Blade: Trinity actor Ryan Reynolds to the top position on the annual People magazine hotlist. The title will be a welcome accolade for Damon - he recently revealed it has been his longtime ambition to beat pal George Clooney - a frequent entrant in such surveys - to the coveted number one spot. But married Damon, who became a first-time father earlier this year, remains coy about his win. He tells People, "You've given an aging suburban dad the ego-boost of a lifetime." The magazine cites Damon's "irresistible sense of humor," "rock solid family man" and "heart-melting humility" for landing him the title.
The top 10 Sexiest Men are as follows:
1. Matt Damon;
2. Patrick Dempsey;
3. Ryan Reynolds;
4. Brad Pitt;
5. James McAvoy;
6. Johnny Depp;
7. Dave Annable;
8. Will Smith;
9. Javier Bardem;
10. Shemar Moore.

Kastor

Quote from: "Ghoul"
1. Matt Damon;

AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

lilit

Quote from: "Kastor"
1. Matt Damon;

I second that.
:lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Nema Đorđa Klunija na ovoj listi, SKANDALOZNO.

Джон Рейнольдс

Nije li Wentworth Miller sada hit? Izgleda da nije.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Bilja

Juce gledala Kingov 1804. Nije uopste los, pogotovo zato sto su Kingove ekranizacije po pravilu katastrofalne, mislim da je Cusac totalno izvukao ceo film, skoro pa da je sam izneo celu pricu i kompletnu glumu.
Zato, a i zbog Identity predlazem ga za ovu listu.  :oops:
Bilja
----------------------------------------@

lilit

Quote from: "John Reynolds"Nije li Wentworth Miller sada hit? Izgleda da nije.
Nije na ovom forumu.  :mrgreen:  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Chi(a)na

Rupert Everett(i u roze haljinici na cvetice bi bio sexy), Eduardo Noriega i Chtistian Bale
"Sorry I'm late. Oh God, that sounded insincere... I'm late!"

Loengrin

Trenutno mi na pamet padaju samo:

Geri Oldman - Drakula
Džef Goldblum - Muva  

Kristijan Bejli, ali nemam pojma da li ga je bilo u nekom horor filmu, mada mislim da uopšte nije važno kad je on u pitanju.  :D

Quote from: "Bilja"... u Dzejkobovoj Lestvici...
Tim Robins  :)

Quote from: "Sveti Filica"... po meni najbolji frajer među glumcima je naš SRDJAN TODOROVIĆ jer u svojim ulogama upravo onakav kakav bih ja želo da budem...
Kakav, urađen?  xrotaeye

Quote from: "Black Mamba"eto, niko da pomene Nebojsu Bakocevica (aka Darko - Kako je Propao Rokenrol) ...aw 8)
Eeee Mamboo... kako ti ne znaš šta je dobrooo  :lol:

Quote from: "lilit_depp"
Quote from: "Kastor"
1. Matt Damon;
I second that. :lol:
MD frajer?! Oboleh!  :P

Quote from: "Meho Krljic"Nema Đorđa Klunija na ovoj listi, SKANDALOZNO.
Tako i treba.  znaika
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Chi(a)na

Jooooj stvarno kako zaboravih Goldbluma
A Bejl je igrao u Američkom psihu(i bio vrrrlo sexy)
"Sorry I'm late. Oh God, that sounded insincere... I'm late!"

angel011

We're all mad here.

Ghoul

Ghoul

Quote from: "Sveti Filica"Dok naš Srdjan Todorović, personifikacija opičenja ne snimi neki horor, ništa.

evo ispunjenja davnašnjih filičinih želja:
1) žika igra u hororu koji se snima as we shit  (SRPSKI FILM)!
2) U NJEMU OTKRIVA FULL FRONTAL SVOG 'DOKOLENKA'

filice, reaguj!
:!:

Ghoul

Quote from: Ghoul on 25-08-2008, 22:26:19
Quote from: Sveti FilicaDok naš Srdjan Todorović, personifikacija opičenja ne snimi neki horor, ništa.

evo ispunjenja davnašnjih filičinih želja:
1) žika igra u hororu koji se snima as we shit  (SRPSKI FILM)!
2) U NJEMU OTKRIVA FULL FRONTAL SVOG 'DOKOLENKA'

filice, reaguj!
:!:

rekoh: REAGUJ!!!  :!:

Truman

I Valberg u Bugi Najts otkrio dokolenka. Nisam ih ja slučajno uporedio.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Ghoul

Quote from: Truman on 16-08-2013, 01:42:07
I Valberg u Bugi Najts otkrio dokolenka. Nisam ih ja slučajno uporedio.

nije.
to je KNB prostetika.

Truman

Ma nisam ja ni mislio da mu je stvarno dvaes i nešto centima nego nisam znao da je Srđanov pravi ( sramote li, nisam ni gledao Srpski film ). :!:
Ja da valjam ne bih bio ovde.