Okej,
nakon što mi se ogadile Amerske srije,(pratim i dalje poneku, masu zajebo),
neka raja kojoj sam pomenuo da sam vidio Rusiju mi nabaci da ima par dobrih ruskih serija.
Ja naravno tu i tamo pratio Ruska ostvarenja tipa Vikinzi,ratnici,pagani itd,ali to sve filmovi.
Trenutno sam na pola serije Kuhinja

Dojaja! Čist non-stop mobing, alkoholika, anti-pc, ma sve što meni treba plus gomile dobrih riba na svakom koraku!
Gledamo i ja i klinja, samo čekamo da vidimo neku novu cavu i da komentarišemo koja je bolja!
Elem nabasao i na neki SF, ' Vyzhit posle '
http://www.imdb.com/title/tt3857398/?ref_=ttrel_rel_ttdaklem, ne kucam sve ovo bezveze, našao neki bedan strim onlajn, ali skinuo bolju rezoluciju sa torrrenata,
ali nemam prevod, phuuuuuuu....
Zasad mi se sviđa serija a i sve cave u njoj, hehe, ali ako neko slučajno zna sajt sa prevodima za Ruske serije, bijo bih mu najvrlije zahvalan!
Ja prob'o sve što znam i ove nema.
Elem, neko pametan ovde pomenu da se njihova kinematografija još nije izdefinisala, i nekako ne znam dal rade kastinge za uloge ili uloge prave po glumcima sa kojima raspolažu i mogu da plate....ili se ja još nisam navikao da gledam seriju a ne glumice...
Čeka me par Sajfaj filmova takođe, al' otom potom, tamo se ne trude oko ženskih ovoliko,ipak je ovo TV za najšire mase!
U svakom slučaju, pokvario sam oči, pa više ne vidim lepo žensko u Amerskim serijama , tamo u tim njihovim se sve oblače ko muškarci, a u ovim našim,Ruskim, sve su ženstvene....