Author Topic: Radovan Karadžić na imdb-u  (Read 6569 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

  • 4
  • 3
  • Posts: 33.137
Radovan Karadžić na imdb-u
« on: 15-11-2007, 18:28:16 »
da li ste gledali neki od radovanovih fillmova?

http://www.imdb.com/name/nm0438734/

Filmography

Writer:
Schmutzige Hände (1999) (TV) (additional texts)

Self:
Shot Through the Heart (1998) (TV) (uncredited) .... Himself
"The Death of Yugoslavia" (1995) TV Series .... Himself
Veillées d'armes (1994) .... Himself
... aka The Troubles We've Seen: A History of Journalism in Wartime
... aka The Troubles weve seen - Die Geschichte der Kriegsberichterstattung (Germany)
... aka Veillées d'armes: Histoire du journalisme en temps de guerre
The Unforgiving (1993) (TV) .... Himself (addresses Bosnian Serb rally)

Archive Footage:
"Dags dato"
    - Dags dato Special: Jagten på Karadzic (2004) TV Episode .... Himself
No Man's Land (2001) (uncredited) .... Himself (with François Mitterrand)
Rape: A Crime of War (1997) (uncredited) .... Himself


posebno me nasmejalo što na njegovoj stranici postoji i Contact information for
Radovan Karadzic
- na žalost, dostupna samo onima pretplaćenim na imdb.pro.

dimbo, jesi li ti pro? možeš li da pristupiš ovom info-u?

crippled_avenger

  • 4
  • 3
  • Posts: 19.350
    • http://dobanevinosti.blogspot.com
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #1 on: 15-11-2007, 19:04:52 »
To je samo navlaka za pretplatu, nema adrese...
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

  • 4
  • 3
  • Posts: 33.137
Re: Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #2 on: 15-11-2007, 19:08:18 »
svejedno, moraš da priznaš da je sjajna fora što na jednom tako popularnom mestu koje ima milione hitova dnevno postoji

Quote from: "Ghoul"
Contact information for Radovan Karadzic

 :!:

crippled_avenger

  • 4
  • 3
  • Posts: 19.350
    • http://dobanevinosti.blogspot.com
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #3 on: 15-11-2007, 19:15:49 »
Pazi, bilo bi još bolje da kada klikneš na to, izađe da se Radovan nalazi u Amfilohijevim molitvama...
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

  • 4
  • 3
  • Posts: 33.137
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #4 on: 15-11-2007, 19:23:14 »
nije loša ideja: evo, sad sam editovao radovanov contact info, ali videćemo za par dana da li će ga imdb editori prihvatiti... :wink:

Black swan

  • 4
  • 3
  • Posts: 7.043
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #5 on: 15-11-2007, 19:49:47 »
ponekad mislim da su ustaše bile u pravu od 1941 do 1945...
Jedini forum na kojem pravim tipkarske grekše

Ghoul

  • 4
  • 3
  • Posts: 33.137
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #6 on: 15-11-2007, 19:52:32 »
Quote from: "Truba"
ponekad mislim da su ustaše bile u pravu od 1941 do 1945...


a gde su, po tebi, zastranili posle 1945-te?

Black swan

  • 4
  • 3
  • Posts: 7.043
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #7 on: 15-11-2007, 19:54:00 »
nije trebalo ici samo do drine... nego do crnog mora  :evil:
Jedini forum na kojem pravim tipkarske grekše

Ghoul

  • 4
  • 3
  • Posts: 33.137
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #8 on: 15-11-2007, 19:56:42 »
Quote from: "Truba"
nije trebalo ici samo do drine... nego do crnog mora  :evil:


pitam se šta tvoj babo, crnotravac, misli o tvojim sumanutim teorijama, i koje edipovske oceubilačke komplexe zapravo ispoljavaš željom da su ti oca ubile ustaše - koji je to zapravo potisnuti mazohizam i (indirektna) želja za sopstvenim nepostojanjem, koja samo-mržnja koja izbija između redova tih tvojih priželjkivanja?

Black swan

  • 4
  • 3
  • Posts: 7.043
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #9 on: 15-11-2007, 20:11:48 »
neko mora podnijeti žrtvu za dobrobit čovječanstva  :evil:

odoh sad na molitve za jedinstvo kršćana  :lol:
Jedini forum na kojem pravim tipkarske grekše

Usul

  • 4
  • 3
  • Posts: 1.936
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #10 on: 15-11-2007, 23:19:37 »
Quote from: "Truba"
neko mora podnijeti žrtvu za dobrobit čovječanstva  :evil:

odoh sad na molitve za jedinstvo kršćana  :lol:


kakvih sve likova ima ovde...
God created Arrakis to train the faithful.

Alex

  • 4
  • 3
  • Posts: 4.597
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #11 on: 15-11-2007, 23:24:07 »
Quote from: "Truba"
ponekad mislim da su ustaše bile u pravu od 1941 do 1945...


Stvarno ne kapiram smisao ovog besmislenog komentara.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Doomdark

  • 4
  • 3
  • Posts: 16.330
    • Radioaktivna aleja
Hm...
« Reply #12 on: 16-11-2007, 00:13:48 »
Taj komentar nije nimalo besmislen.

Black swan

  • 4
  • 3
  • Posts: 7.043
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #13 on: 16-11-2007, 00:21:55 »
evo vratio sam se s molitve  :lol:

http://www.taize.fr/


pretjerao jesam ali pjesmice pisao nisam niti glorificirao  :roll:  :x
Jedini forum na kojem pravim tipkarske grekše

Doomdark

  • 4
  • 3
  • Posts: 16.330
    • Radioaktivna aleja
Hm...
« Reply #14 on: 16-11-2007, 00:25:28 »
Vidi ga, pa nećeš valjda sad da im se pravdaš???  :x

Usul

  • 4
  • 3
  • Posts: 1.936
Re: Hm...
« Reply #15 on: 16-11-2007, 02:13:31 »
Quote from: "Harvester"
Taj komentar nije nimalo besmislen.

Moze li to malo da se pojasni nama neupucenima u tematiku?
God created Arrakis to train the faithful.

Kastor

  • 4
  • 3
  • Posts: 2.590
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #16 on: 16-11-2007, 02:22:44 »
Ma Truba je slab na pomenutog glumca -  to mu dođe neki rođak.
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Black swan

  • 4
  • 3
  • Posts: 7.043
Re: Hm...
« Reply #17 on: 16-11-2007, 10:15:26 »
Quote from: "Usul"
Quote from: "Harvester"
Taj komentar nije nimalo besmislen.

Moze li to malo da se pojasni nama neupucenima u tematiku?


prekratko si na forumu pa ne znaš a onaj aleksa izgleda čita samo stripovski forum pa ne konta

osim toga normalno da sam osjetljiv na osobu koja mi je ukrala 3 godine života uz 3 godine izbjeglištva a neki su izgubili i glavu


velim kad Boban nešto piše onda je to potkovano i povijesno i logički i ima smisla i vjerujem čovjeku a ovaj trojac četvorac politički osvješćenih neznalica... baš ste trube

a vi provokatori što imate za cilj samo provocirati

šejm on ju  :wink:
Jedini forum na kojem pravim tipkarske grekše

Kastor

  • 4
  • 3
  • Posts: 2.590
Re: Hm...
« Reply #18 on: 16-11-2007, 11:20:56 »
Ma šta fali malo provokacije, uostalom ovo je forum Filmovi..., a već smo se negde složili da ćemo umetnika posmatrati kroz njegovu umetnost a ne privatan život.

(neću više, Truba ne želi da se igra  :cry: )
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Ghoul

  • 4
  • 3
  • Posts: 33.137
Re: Hm...
« Reply #19 on: 16-11-2007, 14:34:09 »
Quote from: "Kastor"
umetnika posmatrati kroz njegovu umetnost a ne privatan život.


bravo, kastore! ti ćutiš, ćutiš, ćutiš… onda još malo ćutiš… pa umukneš.
ali, kad naposletku kažeš nešto, to i nije tako loše!
 8)

Doomdark

  • 4
  • 3
  • Posts: 16.330
    • Radioaktivna aleja
Hm...
« Reply #20 on: 16-11-2007, 17:28:16 »
Quote
a već smo se negde složili da ćemo umetnika posmatrati kroz njegovu umetnost a ne privatan život


That's sooo GAY!

 :evil:

Kastor

  • 4
  • 3
  • Posts: 2.590
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #21 on: 16-11-2007, 17:35:30 »
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

ginger toxiqo 2 gafotas

  • 4
  • 3
  • Posts: 16.767
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #22 on: 16-11-2007, 23:06:54 »
...neko je shaputao na kontrolnom jer...

http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=24037&sectionId=41
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

crippled_avenger

  • 4
  • 3
  • Posts: 19.350
    • http://dobanevinosti.blogspot.com
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #23 on: 16-11-2007, 23:10:22 »
Očigledno neko odande čita Sagitu, što da ne... Ali, bio bi red da nas potpišu!
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

  • 4
  • 3
  • Posts: 33.137
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #24 on: 17-11-2007, 01:17:28 »
hej, anonimna osobo (AG.) - da, da, baš ti, koji si odavde pokupio vest i plasirao je u 'pressu'  - mogao si bar da budeš dovoljno čovek da navedeš GDE si odradio svoj 'research', odnosno odakle si pokupio svoju vest.
mislim, red bi bio.
onako, ljudski.

(naravno, mene zabavlja što ja sad apelujem na ljudskost jednog NOVINARA, i to ne bilo kog, nego nekog ko piše za PRESS!)

Kastor

  • 4
  • 3
  • Posts: 2.590
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #25 on: 17-11-2007, 01:29:54 »
jbg sad ste digli prašinu, a mogli smo fino da se zabavljamo plasiranjem "informacija".  :!:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Doomdark

  • 4
  • 3
  • Posts: 16.330
    • Radioaktivna aleja
Hm...
« Reply #26 on: 17-11-2007, 01:59:13 »
Nema veze, doći ćemo mi njima glave. Treba samo da se razglasi da vijest već postoji na ovom forumu i onda će istina o tome ko je od koga drpio da bude vrlo očigledna prostim pregledanjem datuma.

Milosh

  • 5
  • 3
  • Posts: 7.792
Re: Hm...
« Reply #27 on: 17-11-2007, 02:06:56 »
Quote from: "Harvester"
Nema veze, doći ćemo mi njima glave. Treba samo da se razglasi da vijest već postoji na ovom forumu i onda će istina o tome ko je od koga drpio da bude vrlo očigledna prostim pregledanjem datuma.


Samo se vi zezajte, a kad nadležni (ko god da su) utvrde ko je pokrenuo inkriminisani topik ima da lepo pošalju specijalce u Nišku Banju da provere neke stvari...

(već vidim majice s natpisima: Svaki je Srbin Ghoul!)

 :evil:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Kastor

  • 4
  • 3
  • Posts: 2.590
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #28 on: 17-11-2007, 02:11:07 »
:lol:

U brdima, Radovani
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Doomdark

  • 4
  • 3
  • Posts: 16.330
    • Radioaktivna aleja
Hm...
« Reply #29 on: 17-11-2007, 02:15:15 »
Mislim da bi bilo sjajno da se snimi rimejk Apt Pupila, gdje će umjesto naciste da bude npr. Ratko Mladić a klinca da igra onaj malac što je igrao Necu u Srećnim ljudima  :evil:  :x
Mlitavog profesora (Dejvid Švimer) mogao bi da igra Ermin Bravo i tako reprizira svoju ulogu iz Grbavice.
Poetska pravda bi bila zadovoljena faktom da Bata Živojinović igra Mladića i tako se iskupi za decenije tumačenja raznih sumnjivih komunističkih likova igranjem autentičnog real-life srpskog heroja  :lol:

Ghoul

  • 4
  • 3
  • Posts: 33.137
Re: Hm...
« Reply #30 on: 17-11-2007, 03:02:53 »
Quote from: "Milosh"
(već vidim majice s natpisima: Svaki je Srbin Ghoul!)


nadam se da do toga neće doći: ipak se lepše osećam dok svaki srbin (sem mene) NIJE ghoul – a siguran sam da takva proliferacija  ne bi godila ni većini srpstva (which only shows how much they know!)

Usul

  • 4
  • 3
  • Posts: 1.936
Radovan Karadžić na imdb-u
« Reply #31 on: 17-11-2007, 03:05:59 »
Mogla bi i ona varijanta - Ghoul Inside! :)
God created Arrakis to train the faithful.