Jao bre Sine,evo valjam se po podu kad sam vido ovu sliku..to za zaglavlje,nema druge!
E sad,treba iskoristiti nepresušne izvore koje pružaju fotke i filmovi sa čedama radi poboljšana vizuelnog doživljaja bloga.
Htedoh reći da bi bilo dobro kačiti sa strane ako je izvodljivo neke od tih sličica-poput Umrlog pre rođenja,Bulajićevih četnika iz Neretve,Mrmkovih iz Poslednjeg čina,najboljih manekena sa Ravne Gore itd.Ima i jedan prajsles kadar krezubog Bore Kandića iz neke stare drame gde četnici treba da odluče o sudbini uhvaćenog partizana a Bora samo procedi:-Klanje,natenane!E kad bi to neko uspeo da izbunari.
Takođe i karikature iz hrvatske,musli i strane štampe iz vremena rata čiji su glavni junaci Srbi tj ćetnici.Ima toga po netu potrudiću se da pronađem.
Strogo se treba čuvati objektivnog i afirmativnog prikaza četnika ili bar realnog pa zato treba izbegavati filmove i fotke u tom stilu.Ni slučajno ne stavljatiti one fotke ispeglanih,izbrijanih i lepih oficira Kraljeve vojske koji poziraju u fotografskim radnjama ili one čuvene lepe četnikinje sa šubarom.Zato bih ja eliminisao i ove Japance i ne bih kompromitovao Kadiju i njegov sjajan film Praznik postovanjem tih fotki.
Što se tiče pozadine,pa tu treba razmisliti-možda crna pozadina sa crvenim krvavim mrljama,nešto u tom stilu,ne znam jel mož tako nešto da se izvede.
Tolko za sad glede dizajna što mi pade na pamet,a što se tiče pisanija,uskoro stiže predlog i oko toga,naravno da se i ja pridružujem.