Author Topic: Karpatska Marina prenosi poruke s onog sveta  (Read 22595 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

 • 4
 • 3
 • Posts: 7.927
Karpatska Marina prenosi poruke s onog sveta
« on: 27-02-2008, 21:59:30 »
VIDOVITA KARPATSKA MARINA - GLASNIK DUHOVA

PRENOSI PORUKE SA ONOG SVETA

Beograđanka Karpatska Marina jedan je od najpoznatijih medijuma na našim prostorima. Ova neverovatna žena može da komunicira sa dušama pokojnika, da poput skenera vidi prošlost, sadašnjost i budućnost neke osobe, ali i da skine čini crne magije. Već u petoj godini života Marina je doživela kliničku smrt, a nakon toga, godinu dana ležala je u bolnici poput biljke jer je zaboravila da govori i da hoda, a nije čak prepoznavala ni roditelje. Kaže da je u tom periodu doživela viziju Isusa Hrista koji ju je posetio sa anđelima i rekao joj da ne brine, da će uskoro ozdraviti i da je njen zadatak da pomaže ljudima, da ih odbrani od svakog zla. Ubrzo posle toga počela je da se oporavalja, da uči da hoda i da govori...
U jednom trenutku Karpatksa Marina shvatila je da se sa njom nešto čudno dešava: telo bi joj zatreperilo i osetila bi mučninu kadgod bi se našla u prisustvu osobe kojoj bi, kako joj je govorilo "šesto čulo", trebalo da se dogodi nešto loše u budućnosti. Kako je odrastala, jačale su i njene parapsihološke moći.

Dozivanje mrtvih duša
Marina tvrdi da može da uspostavi kontakt sa svakom dušom iz kosmosa, a za taj ritual potrebna joj je samo fotografija pokojnika, njegov datum rođenja, kao i tačni podaci onoga ko traži informaciju.
"Ritual započinjem tako što upalim dve sveće da bi se uspostavio energetski kontakt sa višim svetom. Prvu sveću palim za zdravlje i sreću - ona je namenjena ikoni koja me štiti i čuva, osobi kojoj gledam, i meni lično. Druga sveća služi mi kao kontrola: po treperenju njenog plamena vidim da li su prisutne negativne energije koje bi mogle da me ometaju", objašnjava Marina.
Nakon što je upalila sveće, Marina otvara egipatske karte u kojima sagledava prošlost i trenutnu sitaciju. Tek nakon toga, spremna je da uspostavi kontakt sa dušom pokojnika.
"Klijent tada postavlja pitanja, na koja preko viših sfera dobijem odgovor. Pokojnici mogu da zaštite svoje najbliže ako vide da su u opasnosti i da ih na to upozore tako što će mi reći da im to prenesem. Dešava se da oni na loše događaje ukazuju pojavljujući se u snu svojih najmilijih", tvrdi naša sagovornica i dodaje da mrtvi nikada neće dati odgovor na pitanje o datumu nečije smrti.

Neutešna majka
Veliki je broj ljudi koji se obraćaju za pomoć Marini Karpatskoj, ali među njima najviše je onih čiji su najmiliji stradali pod nesrećnim okolnostima. Vidovnjakinja nam je ispričala o svom kontaktu sa jednom Beograđankom, neuropsihijatrom, koja je došla da pita za sina koji je prema izveštaju MUP-a izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu. S obzirom na to da je bio uzoran mladić, sportista, omiljen drug i stabilna ličnost, njegova majka nije mogla da poveruje da se njen sin odlučio na takav korak.
"Od duha tog mladića dobila sam informaciju da nije reč o samoubistvu. Rekao mi je da je ubijen u nekom stanu a onda premešten na mesto gde su ga pronašli. Majka mi nije verovala i tražila je dokaz da sam zaista komunicirala sa njenim sinom. Duh mi je rekao da je upitam zašto ga je sahranila u lakovanim cipelama koje su mu kupili za maturu, kad ih nikad nije voleo jer su ga žuljale. Dok sam to govorila žena me je nemo posmatrala i samo klimala glavom. Saopšitla sam joj još neke poruke od njega, ali ne bih to da iznosim u javnost jer svojim klijentima garantujem diskreciju", zagonetna je naša sagovornica.

Uvračano zlato
Marina ističe da je u mnogim slučajevima uzrok smrti upravo crna magija. Jednom prilikom kod nje je došla žena iz Podgorice da joj kaže nešto o zdravlju njene snaje, koja je samo nekoliko meseci nakon svadbe obolela i počela da "kopni", a lekari nikako nisu mogli da uspostave dijagnozu. Rekla je Marini i to da je odmah nakon venčanja nestalo zlato koje je mlada dobila na poklon.
"Čim sam se povezala sa višim sferama, javio mi se "kradljivac zlata", njihov prvi komšija, koji je umro pre nekoliko meseci. Otkrio je i gde je ga je sakrio, a informacije kojima sm ja raspolagala ispostavile su se kao tačne jer su ga kasnije tamo i pronašli. Bio je besan i rekao je da nije trebalo da umre on nego mlada, jer joj je napravljena magija na zlato. Dodao je da će izvlačiti energiju iz nje sve dok mu se komšijina snaja ne pridruži na onom svetu, jer će jedino tako pravda biti zadovoljena. Dobila sam informacije kako da pomognem toj nesrećnoj ženi. Devet dana trajao je tretman, svaki dan po sat i po vremena. Tada sam se molila, palila sveće ispred ikona, kadila tamjanom i posipala im kuću svetom vodom", priča Marina, naglašavajući da je ovaj slučaj okončan srećno.

Pogled koji skenira
Među Marininim paranormalnim sposobnostima ističe se i moć njenih očiju - dovoljan joj je samo jedan pogled da "skenira" nečiju prošlost, sadašnjost i budućnost.
"Nepogrešivo detektujem laži i podvale, pa mi se zbog toga često za pomoć obraćaju biznismeni koji su u "klimavom" ortakluku, ili pre nego što će ući u neki veliki posao. U tom slučaju potrebne su mi slike osoba sa kojima sarađuju. Za pomoć mi se obraćaju i roditelji koji žele da saznaju da li im se deca drogiraju ili su krenula životnom stranputicom. Pomažem i osobama koje imaju problema u emotivnoj vezi i odmah im kažem da li ta ljubav ima budućnost", otkriva Marina.
"zombi je mali žuti cvet"

PTY

 • 5
 • 3
 • Posts: 8.602
Karpatska Marina prenosi poruke s onog sveta
« Reply #1 on: 27-02-2008, 22:00:59 »
:evil:  :D

Loengrin

 • 4
 • 3
 • Posts: 1.825
Karpatska Marina prenosi poruke s onog sveta
« Reply #2 on: 28-02-2008, 09:40:37 »
Šesto čulo?  :P  Aaa, pa gledala sam taj film.
-I see dead people.
-How often do you see them?
-All the time. They're everywhere.
Da neće možda s njom da prave nastavak? xfrog  :x  :cry:

Nadam se da ne prima pare za tu svoju velikodušnu pomoć, s obzirom da joj je sam Hrist dao misiju.  xwink2
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

mac

 • 3
 • Posts: 10.976
  • http://www.facebook.com/mihajlo.cvetanovic
Karpatska Marina prenosi poruke s onog sveta
« Reply #3 on: 28-02-2008, 10:10:37 »
Ako naplaćuje onda mora da plati državi PDV, ali ako je častiš onda ne mora. Zato takvi i ne traže pare. Ne varaju samo ljude nego i državu.

Loengrin

 • 4
 • 3
 • Posts: 1.825
Karpatska Marina prenosi poruke s onog sveta
« Reply #4 on: 28-02-2008, 11:01:26 »
ja rekoh prima a ne traži  :wink:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

sekta

 • 4
 • 2
 • Posts: 140
 • Могу попит пива 100! Али ко ће платит то?!!!
Re: Karpatska Marina prenosi poruke s onog sveta
« Reply #5 on: 13-09-2009, 11:42:03 »
 a za taj ritual potrebna joj je samo fotografija pokojnika    Ако нема фотографије, може ли уље на платну?

boban123

 • 1
 • Posts: 2
Re: Karpatska Marina prenosi poruke s onog sveta
« Reply #6 on: 15-12-2010, 15:16:58 »
kako da dodjem do vaseg broja jer bi hteo i meni da pomognete

boban123

 • 1
 • Posts: 2
Re: Karpatska Marina prenosi poruke s onog sveta
« Reply #7 on: 15-12-2010, 15:18:05 »
molim vas odgovorite mi
unapred hvala