• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gde bih mogao...

Started by kresha, 13-01-2009, 18:58:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kresha

...da postavim i kome bih mogao poslati strip,radi konstruktivne(ali i destruktivne) kritike.

P.S.Napisao sam nekoliko prica koje sam hteo da pretocim u strip,ali posto uzasno crtam,zna li neko nekog ko dobro crta,i ko bi barem pogledao moj rad?
Skromnost je grah prema sebi.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

kresha

Pa nemam ja to ovde,vec u jednoj svesci.Skener nemam,sad pisem sa laptopa iz Beograda

Event Horizon

a desk top racunari imaju built in skenere? u beogradu?
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

zakk

Krešo... tsk, tsk, tsk.

Evo ovako ćeš:
Subotom i nedeljom u SKCu, u Srećnoj galeriji radi škola stripa "Đorđe Lobačev" koju vodi Vlada Vesović. Odeš tamo negde između 12-17h, poneseš svesku, kažeš da želiš mišljenje. Dobiješ mišljenje.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

kresha

Quote from: "Event Horizon"a desk top racunari imaju built in skenere? u beogradu?

Ali ja nemam takav skener.

kresha

Quote from: "zakk"Krešo... tsk, tsk, tsk.

Evo ovako ćeš:
Subotom i nedeljom u SKCu, u Srećnoj galeriji radi škola stripa "Đorđe Lobačev" koju vodi Vlada Vesović. Odeš tamo negde između 12-17h, poneseš svesku, kažeš da želiš mišljenje. Dobiješ mišljenje.

Hvala!