• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Republika Palau priznala nezavisnost Kosova

Started by Ygg, 10-03-2009, 18:12:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ygg

http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/14/58768/republika-palau-priznala-nezavisnost-kosova.html

QuotePacifička Republika Palau priznala je u ponedeljak nezavisnost Kosova, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova Kosova.

,,Danas, u ambasadi Kosova u Vašingtonu, otpravniku poslova Avniju Spahijuu predato je pismo predsednika Republike Palau Johansona Toribionga kojim se potvrđuje da je ta država priznala nezavisnost Kosova", navodi se u saopštenju Ministarstva.

U saopštenju se dodaje da je predsednik Toribiong, koji je u poseti SAD time pozitivno odgovorio na zahtev predsednika Sejdijua da prizna Kosovo.

Republika Palau je država u Tihom okeanu, na oko 500 kilometara od Indonezije i postala je nezavisna 1994. godine.

Palau je 56. država koja je priznala Kosovo. (Beta)

Jel ovo neka zajebancija? Postoji li uopšte drzava s ovim imenom?

Mislim, i Republika Palau je protiv nas! Zar smo tako nisko pali?    :shock:
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Kunac

Samo da se Pale ne okrenu protiv nas... Koga briga za Palau...
"zombi je mali žuti cvet"

akhnaton

Fuck Palao, and of course fuck Pale. :evil:
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

lou benny

Quote from: "akhnaton"Fuck Palao, and of course fuck me. :evil:

fixed
put duha sa sekirom je zaobilazni put

akhnaton

Quote from: "lou benny"
Quote from: "akhnaton"Fuck Palao, and of course fuck me. :evil:

fixed
No, no!  :evil: FUCK PALAO, FUCK PALE AND OF COURSE FUCK LOU BENNY! :twisted:

akhnaton

Još jednom da ponovim, kakve veze ima taj neki Palao, sa Palama? Nikakve. Osim što su im slični nazivi. Zato sam i poslao onakav komentar. Smejurija će biti ako neko napiše da je recimo republika melmakija priznala kosovo, da je recimo galaktička pederacija priznala isto. :idea:

Ygg

Pogledah u atlasu:
Po popisu iz 2004. Palau ima 21000 stanovnika. Jedine države sa manje stanovnika su: Nauru(13000), Tuvalu(10000) i Vatikan(900).

Dakle, republika Palau ipak postoji.
Živo me zanima zna li ijedan stanovnik te nazovi države gdje se uopšte nalazi Kosovo???

Btw, po podacima iz ovog mog atlasa postoji i palaujski jezik.  :!:
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Kunac

Nauru mi je sumnjiva. Mislim da će ona da sledeća prizna Kosovo.
"zombi je mali žuti cvet"

Kastor

Palau je članica alijanse koja je oslobodila Irak. To je, dakle, vrlo moćna zemlja. I država koja je dozvolila (ako velikom bratu zatreba) gradnju američke baze na ostrvu u zamenu za slobodan ulazak svojih građana u USA. Naravno, Palauanci (?) se i dalje trte i šire guzove na carini uz proteste (u sebi, ali uz pregršt psovki), ali su im nedavno pokazali svoga boga, odbijanjem članstva u National Exchange Carriers Association i time okrutno kaznili korisnike telefonskih uređaja na plaćanje visokih cena međunarodnih poziva. Ha! In your face uncle Sam!  :roll:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Alexdelarge

i sta bi na kraju: jesmo li prekinuli diplomatske odnose koje nismo ni imali sa republikom palau? ako kod nas prevlada razum, zelja za dobrosusedskim odnosima i aktivnom miroljubivom koegzistencijom, pa  ponovo uspostavimo diplomatske odnose koje nismo ni imali sa republikom palau, predlazem sebe, ako ne za ambasadora, a ono za otpravnika poslova. kako prezirem rad u kancelariji, trazio bih neko istureno odeljenje, kao na fotografiji. na taj nacin bih ustedeo drzavi srbiji novce,  jer ne bi morala da se bakce da mi kupuje odela i kancelarijski materijal.

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Alexdelarge

Svazilend priznao Kosovo?

Lider Saveza za novo Kosovo (AKR) Bedžet Pacoli izjavio je da ga je kralj Svazilenda u ponedeljak izvestio u pisanoj formio priznanju nezavisnosti Kosova.Pacoli je naglasio da će u toku dana proslediti ovo pismo Ministarstvu inostranih poslova Kosova.

"Ovaj posao je dostojanstveno završen. Priznanje je stiglo, baš kao što sam najavio, u ponedeljak", rekao je Pacoli u izjavi za Ekspres.

Pomoćnik ministra u ovom ministarstvu Valjona Čitaku izjavla je da takvo pismo nije stiglo i da ne zna ništa o tome.

"Ja sam jedini građanin Kosova koga oni znaju" odgovorio je Pacoli pomoćnici ministra, prenosi KIM radio.

Kraljevina Svazilend nalazi se u južnom delu Afrike. Bila je britanski protektorat do 1968. godine. Državom od 1986. vlada kralj Ngvenjama.

Alexdelarge

I Republika Palau povukla priznanje Kosova?

Prištinska televizija Klan Kosova objavila je danas da je Republika Palau, ostrvska zemlja u Pacifiku, povukla priznanje Kosova.

Ranije danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da se u ponedeljak, 21. januara, može očekivati da će još jedna zemlja povući priznanje nezavisnosti Kosova.

Prištinska televizija navodi da je kontaktirala kosovsko ministarstvo spoljnih poslova tim povodom koje je, kao i u nekoliko prethodnih navrata, negiralo takvu informaciju (koja se kasnije pokazala tačnom).

http://mondo.rs/a1160280/Info/Srbija/Palau-povuklo-priznanje-Kosova.html

Truba

lele potrosili mito

samo da spanjolska kina i rusija ne priznaju i to je dovoljno
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...