Pisanje za decu je neuporedivo zahtevnije nego pisanje za odrasle, otud je ovo još veći dronjak nego što je izgledalo na prvi pogled.
Imamo potpuno netalentovanog pisca koji pokušava još da piše za decu... uzmi bre Malog princa da vidiš kako se piše za decu, ili čitaj Ivanu Nešić.
Prvi stubac i po, a samo sam dotle imao snage da ovo čitam je zbirka nepotrebnih informacija, prideva i budalaština. Sve to bi pravi, dobar pisac za decu izrekao u dve rečenice. Pa ko još piše: ustao sam, protegao se, oprao zube, nagazio na šišarku... pa deset puta da je napolju bilo ovako ili onako. To je bre elementarno odsustvo svake pismenosti i talenta. OK, razumem da je pisac prevodilac jednako imbecilnih tekstova od Džordana naovamo i da izgleda nije imao priliku da se sreće sa pravom literaturom, te nije ni mogao da usvoji drugačiji model, ali ovo je meni potpuno ponižavajuće s obzirom šta je sve i kakve priče taj isti Zabavnik odbio i odbijao godinama, da bi na kraju štampao ovo govno. SNS degradacija svega na svim nivoima i na svakom mestu.