Author Topic: Fudbal nam je otisao u kurac skroz...  (Read 234344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
Re: Fudbal nam je otisao u kurac skroz...
« Reply #100 on: 26-01-2011, 21:08:01 »
Pižon izgleda opet vraća Panteliju u tim  :(.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #101 on: 26-01-2011, 22:52:49 »
Zar je bitno? Situacija u FSS je cista k'o suza. Nema nista od evropskog prvenstva a i ako se kvalifikujemo nekad u buducnosti za neko vece takmicenje zna se kako cemo proci dokle god je ovakva situacija u savezu i uopste u drzavi. Ja ih sigurno necu gledati dok je onaj crnogorski godfather na celu a necu ni ako umesto njega opet zasedne neki njihov kao sto je i pre njega (miljanic, terzic).

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #102 on: 25-02-2011, 11:17:09 »
Stigao nam je msje Platini, sad i on preti da će nas izbaciti iz takmičenja, i klubove i reprezentaciju... Boris mora opet da se izvinjava, ma nećemo, bićemo dobri... :(

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #103 on: 25-02-2011, 11:27:52 »
Dobro, ali nismo samo mi na tapetu. Na njegovom putu zastrašivanja i ucjena nalaze se pored nas i dvije članice EU: Poljska i Rumunjska, a tu je i susjedna nam Hrvatska.

Джон Рейнольдс

• 4
  • 3
  • @
« Reply #104 on: 25-02-2011, 12:04:33 »
Sa sajta Pressa:

xrofl

Spasi Srbiju i ubij se, Tadiću Borise!!!
America can't protect you, Allah can't protect you… And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #105 on: 25-02-2011, 12:50:36 »
Dobro, ali nismo samo mi na tapetu. Na njegovom putu zastrašivanja i ucjena nalaze se pored nas i dvije članice EU: Poljska i Rumunjska, a tu je i susjedna nam Hrvatska.

Stoji, ali samo preti po Istočnoj Evropi. Šta je sa npr. italijanskim huliganima ? Bilo je ubistava u Italiji, odlaganja utakmica, u Ligi Šampiona navijači Rome su raskrvarili sudiju, i ništa posebno se nije desilo... ok je da se s huliganima izbore, ali opet je UEFA nekom majka, nekom maćeha.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #106 on: 25-02-2011, 13:10:01 »
Ne znam ja, stvarno ne pratim, samo prenosim šta pišu novine. Što se mene tiče, zabranio bih fudbal, igrače oterao na robiju, navijače masovno streljao, stadione srušio i na tim mestima zasadio aleje sa trnjem, kod nas i u inostranstvu.

Diabolique

• 4
  • 2
« Reply #107 on: 05-03-2011, 03:58:44 »
Stigao nam je msje Platini, sad i on preti da će nas izbaciti iz takmičenja, i klubove i reprezentaciju... Boris mora opet da se izvinjava, ma nećemo, bićemo dobri... :(
Pa ako se ovo divljanje nastavi i treba da nas izbace...vidi kakvi su Englezi pre bili, pa su uspeli da ih dovedu u red. Sad su im stadioni puni,ljudi dolaze porodično da gledaju utakmice. Daće bog da i kod nas tako jednog dana bude
if you strike me down i shall become more powerfull than you could ever imagine

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #108 on: 05-03-2011, 09:30:51 »
Huliganizam se da srediti, ima jedan veći problem, a to je užasan kvalitet naše lige, zbog koga mislim da ljudi ne idu na stadione, a ne zbog navijača.

Джон Рейнольдс

• 4
  • 3
  • @
« Reply #109 on: 05-03-2011, 11:57:13 »
Englezi su "dovedeni u red" samo u Premijer ligi. Niže lige su stara priča. Besmisleno je spominjati Engleze kao primer, a to je ovde maltene postala mantra ljudi koji temu ne prate i slabo poznaju. Jedan od bitnih faktora je i cena karata koja je u Premijer ligi postala nedostižna siromašnijima, odakle se regrutuje većina huligana. Cena karata je visoka zato što je veliki novac uložen u neke klubove, pa se oko svega pravi cirkus - dovođenje preplaćenih igrača, preskupa "origina" oprema sa decom kao ciljnom grupom, igrice, zastavice, sranja... Premijer liga je veliki biznis i samim tim tu nema vatrenih navijača spremnih za fajt, već samo publike koja je izašla na svež vazduh.

#Τζούτσε

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #110 on: 05-03-2011, 15:29:47 »
Koja kaljuga u Inđiji. Stadioni nam nisu ni za seosku ligu.
Princ Tagoe dva komada. Naš novi Kleo  :).
Večeras igra i Stub Srpstva, jel debituje Robi kao trener, jel dobio licencu ?

Diabolique

• 4
  • 2
« Reply #111 on: 05-03-2011, 15:45:01 »
Englezi su dovedeni u red samo u Premijer ligi? Kad si poslednji put čuo da je zbog navijača prekinuta neka utakmica u bilo kojoj engleskoj diviziji?
Ovde ne govorim o organizovanim tučama između navijača pre i posle utakmica, van stadiona, već o divljanju navijača na samom stadionu. A kod nas je to već normalna pojava u Superligi.
Što se cene karata tiče, samo Mančester junajted i Čelzi imaju malo skuplje karte, ostali imaju kolko-tolko pristupačne cene.
@Anomander Rejk:Mislim da je za sada dobio samo trenersku A licencu od FSS-a, sa kojom će ipak moći i zvanično da vodi tim sa klupe, a PRO licencu treba da dobije kad ovi iz Zvezde završe svu tu papirologiju i pošalju ga na onaj ubrzani kurs, koji je svojevremeno i Piksi završio

Джон Рейнольдс

• 4
  • 3
  • @
« Reply #112 on: 05-03-2011, 19:05:59 »
Tačno, imaju Englezi zajeban zakon ako samo kročiš na teren. Ali tuče se i te kako događaju, daleko od kamera i tako da vlasnici klubova ne gube novac. Što se mene tiče, gore su i opasnije tuče van stadiona nego na stadionu, a razloga je mnogo. Bilo kako bilo, nije tačno da su Englezi doveli u red huligane, samo su pomogli svojim klubovima da zbog prekida utakmica ne budu na gubicima.

#Τζούτσε

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #113 on: 05-03-2011, 19:47:59 »
Jasno je da je ekonomski element presudan, ali ipak - postignuto je da na tekme mogu da dolaze ljudi sa klincima i troše keš i da su svi bezbedni. Naravno, tuče se događaju izvan stadiona, ali stadioni su bezbedni. To je nekakav korak napred u smislu bezbednosti sportskih priredbi... Tuče van stadiona su možda gore ali su "civili" teoretski po manjim rizikom.

Diabolique

• 4
  • 2
« Reply #114 on: 06-03-2011, 02:08:26 »
To je ono što sam ja i hteo reći prethodnim postom. Kod nas ni sami stadioni nisu bezbedne, i stvarno nemamo zašto da se bunimo ako nas stvarno izace iz takmičenja

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #115 on: 06-03-2011, 12:52:59 »
Gledo sam juče na Prvoj Zvezda-Smederevo. Nisam video nikakvog pomaka u igri. Zvezda kruži nemoćno oko 16, bez rešenja za bunker. Da nisu dali gol iz penala, koji doduše ovaj put jeste postojao, ne bi ga dali do sutra ujutru. Odbrana u panici čim Smederevo ( retko ) priđe golu. Sredina škripi. Dobro, možda Robiju treba vremena da složi kockice, ali ovo ne obećava neizvesnijem prvenstvu.

Diabolique

• 4
  • 2
« Reply #116 on: 13-03-2011, 18:44:56 »
E pa juče protiv Jagodine je bila totalno druga priča :)
Jeste da su se napadači pošteno ispromašivali, ali su sve vreme napadali, imali tečne akcije, lepe za oko...Ne sećam se kad sam poslednji put tako uživao u nekoj utakmici domaćeg prvenstva...
Kad bi svaka utakmica bila takva, i kad bi klubovi bar malo bili ujednačenog kvaliteta, ne bih imao ništa protiv da kupim i sezonsku kartu...Ovako, samo ponekad nešto da digne malo iz mrtvila

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #117 on: 13-03-2011, 19:43:19 »
Gledao sam malo pregled, jeste, to je bilo puno bolje.
Partizan-OFK je bilo isto solidno, dosta šansi i napada.
Teško je u ovakvom prvenstvu i Partizanu i Zvezdi, jer skoro sve ekipe kad igraju s njima zavuku se u šesnest i ubiju fudbal bunkerom.

Diabolique

• 4
  • 2
« Reply #118 on: 15-03-2011, 13:03:01 »
Nadajmo se da će derbi u sredu napokon opravdati taj naziv

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #119 on: 16-03-2011, 20:07:52 »
Puc puc ožeži pa promaši! Sad će im 'jak bočni vetar' biti kriv. A onaj Princ, bem ti, srlja ko terijer! Gledao samo parče, konačno da nešto zaliči na derbi.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #120 on: 16-03-2011, 21:14:17 »
Princ je čini mi se, u četri utakmice dao šest golova, i to većinom glavom  :).
Prosinečki je čini mi se, bio previše hrabar. Staviti malog Ćosića da pazi na Princa definitivno nije bio dobar potez.
Finale sa Vojvodinom igramo  :).

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #121 on: 16-03-2011, 22:35:20 »
Hm, ne secam se da sam skoro video da Zvezda ovako lepo igra. Mozda zato sto mi nismo nikako igrali. Iz aviona se vidi da je ovaj Tejgo za nasu ligu Terminator. Tuzno je sto su na ovoj utakmici uglavnom stranci-crnci nesto odigrali, svi ostali su ispod proseka.

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #122 on: 16-03-2011, 22:47:00 »
To batice, šta je bilo lepo, bilo je u crnoj (bez bele) boji.

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #123 on: 16-03-2011, 23:43:56 »
bez jake zvezde nema ni jakog partizana.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Albedo 0

• Guest
« Reply #124 on: 17-03-2011, 00:27:20 »
ima u košarci :)

jebiga, valjda ste do sada navikli da gubite :)

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #125 on: 17-03-2011, 11:38:01 »
Inače, utakmica je bila dosta korektna, čak se i Koroman relativno normalno ponašao.
Sem jedne mrlje- Duška Tošića Karleuše. Čovek je glavom kao bik nasrnuo na igrača Partizana koji ga je zagrlio i smirivao, a onda kada je prišao pomoćni sudija da ga smiri, ladno gurnuo sudiju. Dobio je žuti. To treba sa tri, četri, vaspitne po dupetu.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #126 on: 25-03-2011, 11:53:48 »
Žonpi : ,, Kačara nisam zvao ni na prethodne prijateljske utakmice, jer on ni sam ne zna je li štoper ili vezni igrač. Kad odluči na kojoj poziciji igra, neka se dokaže . '' :!:
 Ti sunce... nema u celoj Jevropi ovako pametnog selektora.
Ako uspemo izbunariti nekako šest bodova u ove dve utakmice, trebamo se pomoliti dobro Bogu za sreću. Sa Žonpijem, pola tima povređeno, a igraćemo izgleda sa jednim isturenim napadačem-Pantelićem.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #127 on: 29-03-2011, 23:03:24 »
Tjah. 1-1 u Estoniji. Teren više za skijanje, nego fudbal. Golman nam je totalno nesiguran, kasno ispucava, a primi go iz slobodnog a uopšte nije bio neki udarac. Imali smo dve sjajne šanse u drugom poluvremenu, nismo iskoristili i usledila je kazna. Estonija nas je skoro celo drugo sabila u šesnest. Dali smo go u nadoknadi, al poništiše, valjda zbog ofsajda.
Šansi i salje imamo za mesto br.2, jer Irci, Slovenci, Estonija svi su oni kiksali i gubili bodove, i gubiće ( npr. Irci nisu dobili Farska Ostrva ! ). Samo što mi Pižon ubija svaku nadu.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #128 on: 29-03-2011, 23:12:28 »
Bio, nažalost, čist ofsajd... Samo je linijski sudija kasno reagovao. Znaju oni da je najslađe kad ti uzmu nešto čemu si se već poradovao  :lol:

SIMERIJANAC

• 4
  • 3
« Reply #129 on: 30-03-2011, 08:50:13 »
Džaba se onaj retard Stojanović onoliko drao.Znao sam da će ga poništiti,pa nismo mi Italija.Zasluženo smo primili gol od Estonaca.Odbrana se u drugom poluvremenu raspala,mašimo dva zicera,pa onda potpuno nepotreban faul Biševca i samo 4 igrača u živom zidu.Šta smo drugo očekivali?

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #130 on: 30-03-2011, 15:51:26 »
Cekajte, vi zaista zelite da mi odemo na to prvenstvo? Jeste li 100% sigurni???? :mrgreen:

SIMERIJANAC

• 4
  • 3
« Reply #131 on: 30-03-2011, 16:12:50 »
Naravno da ne želimo.Ja navijam da nas izbace ali posle nekog spektakularnijeg sranja od one zajebancije u Đenovi.
Bar neka šetalica na francuskom sa porukom za Platinija i familiju mu.

Shozo Hirono

• 4
  • 3
    • http://www.myspace.com/plan9soundsystem
« Reply #132 on: 30-03-2011, 18:24:58 »
polako, nije da želim da gledam kako naši gube do kraja kvalifikacija, ali najbinija stvar je rešiti se pižona. to će se desiti samo ako se dodatno obrukamo na terenu, a ne van njega. svaki ispad navijača mu daje vetar u leđa i alibi za neuspehe i lošu igru.

inače, reprezentacija koja gubi bodove od estonije, ne zaslužuje učešće na završnici evropskog prvenstva. mog misliti kako bi bilo da naletimo na ozbiljnije protivnike kao što su kipar ili moldavija.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #133 on: 30-03-2011, 21:26:50 »
rešiti se pižona

Resiti se Karadzica i Crnogorske mafije u fudbalu jednom za svagda. Miljanic, pokojni Bulatovic, Terzic, Karadzic, dokle vise? Jos jedino Milo nije bio predsednik. Pizon je tu da prima neku crkavicu, daje izjave i gura Karadziceve igrace u prvi tim. I naravno da popije otkaz kad se ne kvalifikujemo, a mozda i ne pod izgovorom da su Antic i zli navijaci u Djenovi zajebali stvar da se nije moglo vise ali za mundijal ce biti bolje. I onda sve ispocetka.

Albedo 0

• Guest
« Reply #134 on: 30-03-2011, 23:25:19 »
Srbija nije igrala posebno loše. Prvo poluvrijeme.

Drugo, pa oni jadnici nemaju kondicije, pod hitno ko ne može da pretrči 11 km neka i ne dolazi u reprezentaciju.

Diabolique

• 4
  • 2
« Reply #135 on: 08-04-2011, 02:51:26 »
Napokon neki derbi koji je vredelo pogledati...iskreno

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #136 on: 08-04-2011, 15:27:48 »
Mene tako zove jedan tvoj kolega, dobar drugar i pita "jel si gledao derbi?" Ja kazem "nisam" (stvarno nisam) a on meni "RAZBILI SMO VAS" :mrgreen: Posle cujem od prilicno objektivnih zvezdasa da je derbi bio krs, jos gori od prethodnog i da ste imali par 100% sansi dok smo mi igrali k'o sise najgore. Iskreno, mislim da nije vredelo gledati.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #137 on: 08-04-2011, 21:34:54 »
Imaj razumevanja za njih, pa pobeda od 1-0 s kojom su se oprostili od Kupa, za njih je najveći događaj u poslednje tri godine... :mrgreen:

Albedo 0

• Guest
« Reply #138 on: 09-04-2011, 20:40:56 »
Zvezda je igrala solidno i imala par šansi, ali Partizan je boljelo uvo da se nadigrava, branili su se i čekali kontranapad, promašili dvije šanse i to je to. Pravi odnos snaga ćemo vidjeti u prvenstvu krajem aprila.

Diabolique

• 4
  • 2
« Reply #139 on: 12-04-2011, 23:40:32 »
Meni je stvarno dosta  ljudi koji samo znaju da zakeraju i nalaze zamerke u nečemu i da konstantno pljuju po našem fudbalu čak i kad za to nemaju realne argumente.Za razliku od derbija u poslednjih 3-4 godine ovo je bio prvi gde se videlo da se zvezda i partizan nadigravaju.Ne živimo u Engleskoj, nije ovo Premijer liga, ali za naše uslove bila je i više nego solidna utakmica. A vidim i da se navijaci partizana ovde po forumu spuštaju na nivo prozivki i nipodaštavanja, što je samo još jedan dokaz da će Partizan uvek imati kompleks od Zvezde, i kolko god vi pokušavali da budete duhoviti sa doskočicama, svesni ste da Partizan realno nema šanse da ikad dostigne i postigne ono što je postigla Zvezda, pa makar to bilo i pre 20 godina...nisam hteo da pišem ovakav post niti da se spuštam na prozivanje izmedju Zvezdaša i Partizanovaca, ali vi ste prvi počeli :)

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #140 on: 12-04-2011, 23:51:21 »
A dobro , šta bi ti mislio na mom mestu, mi vas bijemo tri godine, vi posle x mečeva pobedite 1-0 i još ispadnete iz kupa, ja svratim na net da vidim šta zvedaši komentarišu, a ono- ubili smo ih, zgazili smo ih, i slično... pa sad ko tu ima kompleks, diskutabilno je.
Malo se i šalimo, nemoj odmah primati k srcu  :).
Po meni, ima nekog napretka, ovde ne mislim na derbi koji nije bio ništa posebno, nego na to da i crno i crveno beli sad prilično drhte kad igraju sa Radom, Spartakom, Vojvodinom... to je ono što nama fali, neizvesniji i kvalitetniji mečevi, i da nema više sigurnih bodova unapred.

Diabolique

• 4
  • 2
« Reply #141 on: 13-04-2011, 00:16:42 »
Tu si u pravu...
Mislim da bi za naše uslove bilo najpametnije da se primeni "engleski metod" ,a to je da se klubovi privatizuju. Tu naravno mislim da ih uzmu oni koji će u njih ulagati a ne oni koji će ih do poslednje pare ojaditi...Jer kad bi se u naše klubove malo ulagalo, kad se igrači ne bi prodavali čim pokažu tračak talenta, tj. kad bi klubovi zadržavali kostur tima i iz sezone u sezonu ga nadograđivali, kroz 2-3 sezone imali bismo mnogo više ozbiljnih timova pretendenata na titulu,i čak na neko mesto u evropi, što da ne

Diabolique

• 4
  • 2
« Reply #142 on: 13-04-2011, 00:24:45 »
Edit: Greskom sam quteova-o svoj post umesto da ga modifikujem :shock: :shock:

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #143 on: 13-04-2011, 15:51:33 »
Tu si u pravu...
Mislim da bi za naše uslove bilo najpametnije da se primeni "engleski metod" ,a to je da se klubovi privatizuju. Tu naravno mislim da ih uzmu oni koji će u njih ulagati a ne oni koji će ih do poslednje pare ojaditi...Jer kad bi se u naše klubove malo ulagalo, kad se igrači ne bi prodavali čim pokažu tračak talenta, tj. kad bi klubovi zadržavali kostur tima i iz sezone u sezonu ga nadograđivali, kroz 2-3 sezone imali bismo mnogo više ozbiljnih timova pretendenata na titulu,i čak na neko mesto u evropi, što da ne

Na onaj prethodni post necu odgovarati jer me mrzi. I mene ta prica zamara tako da smo tu isti. E sad, sto se tice Engleskog metoda, siguran sam da je to kod nas neizvodljivo. Koliko sam shvatio novi zakon o sportu, klubovi mogu da se prodaju samo onda kad drzava dozvoli, sto u prevodu znaci prodajemo klubove kome mi hocemo i kad hocemo, iz cega opet proizilazi da nema sanse da neko kupi klub a da nije u kombinaciji. Dakle, moze samo da bude gore (isto kao i u privatizovanim firmama, velika vecina vise ne postoji), a dok su klubovi drzavni, njih vode politicari koji veze nemaju ni sa fudbalom ni sa ekonomijom ali znaju da kradu i otimaju. Dakle, dok se u ovoj zemlji politicka situacija ne stabilizuje (a to ce izgleda biti nikad) nema kvalitetnog klubskog fudbala. Da ne spominjem reprezentativni fudbal, toliko ima politike da ce nam uskoro Dinkic biti selektor, kad mu propadne angazman u Pilotima.

Diabolique

• 4
  • 2
« Reply #144 on: 13-04-2011, 16:05:27 »
Nazalost to je tacno...Mada ako bi ti potencijalni kupci bili spremni da i politicarima "tutnu" koji evric, mozda bi i ispao nesto od toga...ali to je sve u domenu fantastike, i problem je sto bi, kao sto ti kazes, politicari bili ti koji bi odredjivali kome ce klubovi biti prodati, a to je katastrofa

Albedo 0

• Guest
« Reply #145 on: 13-04-2011, 22:50:16 »
bolje da su ih sve prodali 2001....

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #146 on: 16-04-2011, 21:31:32 »
Izgleda će Vojvodina do titule... :idea:

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #147 on: 16-04-2011, 22:49:11 »

Albedo 0

• Guest
« Reply #148 on: 16-04-2011, 23:10:31 »
Vojvodina znala šta hoće i tako i odigrala.

Stanojević je očajan trener kad njega Vojvodina može da pritisne kao da je Arsenal a ne novosadski blesani...

Truman

• 4
  • 3
« Reply #149 on: 18-04-2011, 15:38:21 »
Kao Beogradjanin bi najvise voleo da konacno jedan nebeogradski klub postane prvak drzave...
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana