Kupci iz Hrvatske! Otvorio sam račun u Reiffeisen banci u Hrvatskoj za uplate u kunama. Planiram najmanje jednom mesečno da nosim pošiljke u Hrvatsku, verovatno u Ilok i odatle ih šaljem jer je tako poštarina 3-4x jeftinija. Odaberete knjige koje želite; cene u dinarima podelite sa 13 da biste dobili sumu u kunama + dodate 20 kuna za jedan paket, koliko košta slanje paketa u Hrvatskoj do 2 kilograma. Dakle, svejedno je koliko knjiga naručujete, jednu ili dvadeset, poštarina je uvek zbirno za sve 20 kuna. Kao i za kupce iz Srbije, nemojte samoinicijativno ništa uplaćivati, već sačekajte mejl ili poruku od mene, da bismo svi bili sigurni da su traženi naslovi na raspolaganju i da je ukupan iznos tačan.
Prvo slanje pošiljki predviđeno je za 3. novembar 2011; sve uplate koje do tada budu evidentirane, idu na pakovanje i slanje tog dana.
Odlučio sam se na vožnju do Iloka i slanje odatle jer su inače cene poštarina jezive; recimo, moj roman košta 5.5€ a slanje iz Beograda za Hrvatsku je 8€, isto kao i za Novi Zeland, s tim što tamo postoji dodatak od pola eura za avion. S druge strane 20 kuna za jednu pošiljku bez obzira na broj knjiga čini mi se vrlo povoljno već kod narudžbi tri i više knjiga.
Dakle, prionite na posao:
http://www.znaksagite.com/knjizara/najnovije.htmlU narednih nekoliko dana stižu Monoliti 5, 7, 8 i 9, te još tridesetak raznoraznih naslova, uglavnom retkih i traženih.