Dobro, ima topik za golove, koševe, tenis, pa što ne bi bio i za nokaute u Mešanim Borilačkim Veštinama. Naravno, pod ovim ne podrazumevam samo UFC, već, generalno bilo šta što bi vam palo na pamet a uklopilo bi se u širu definiciju. Dakle, UFC, Kikboks, tajlandski boks, savate, ful kontakt, kjokušinkai, K-1, ma sve. Započeću odabirom nekih nokauta koje pamtim (a koje je Seanbaby uslužno pominjao u svojim tekstovima za Cracked).
Počeo bih sa Mirkom Filipovićem:
Crocop protiv Igora Vovčančina. K-1 meč u kome Mirko Filipović pokazuje koliko je jak. Srušio je Rusa JEDNIM udarcem nogom.
crocop vs igorAli evo odmah meča u kome Filipović biva nokautiran na sličan način. Uvek se naježim kad vidim kako njegovo telo potpuno izgubi prirodnu kontrolu i iskrivi nogu na ovaj način:
Crocop vs. Gabriel Gonzaga
Gabriel Gonzaga knocks out Mirko Cro CopI treća sreća:
Filipović protiv Boba Sappa. Ja ne znam šta bih radio da naletim na Sappa na ulici. Mislim, prosto mi je nezamislivo da bi IKO smeo da na njega krene na ulici. Čovek izgleda kao Hulk, ima preko stopedeset kila. Ali ovde ga Crocop sruši sa dva udarca i to u povlačenju. Emejzing:
Cro Cop Vs Bob Sapp