Nalazite se na početnoj stranici informativno-zabavno-prodajne knjižare koja nosi predznak ČUDNA. Pre svega, u ponudi su SF&F naslovi vezani za moje izdavaštvo, uredništvo i saradnju, kao i knjige mojih poznanika i drugara i još raznih nekih izdanja koja su se zatekla u blizini. Takođe, tu su i knjige manjih i nepoznatih i nepostojećih izdavača, ređa izdanja, stara izdanja, antikvarne knjige, kao i fototipska izdanja raritetnih naslova i još neke potpuno bizarne stvari poput romana izdatog u tri primerka ili fototipija nikad izašlog broja časopisa. I sâm status ponuđenih knjiga je promenljiv: nekih naslova povremeno ima, nekih povremeno nema, neki su prisutni u neograničenim količinama, dok su drugi zastupljeni tek sa pokojim primerkom; i sve je to podložno promenama, mada ima i knjiga u ponudi koje zapravo niti su dostupne niti će ikada to postati. Neke knjige su originali, neke falsifikati, neke uopšte i nisu knjige; većinom su očuvane i nekorišćene, mada ima i iscepanih, nekompletnih i umusavljenih, što će biti konkretno naznačeno kod svakog naslova gde postoji manjkavost bilo kog tipa.

Sve knjige u ponudi su moje privatno vlasništvo i predviđeno je da ih kupuju samo fizička lica na sledeće načine:

— POŠTOM —  Izaberete naslove ubacivanjem u korpu, dodate 200 dinara za isporuku (sajt automatski to sabira), iznos uplatite na račun Bobana Kneževića (Raiffeisen: 265-5918174-74) i u roku od nekoliko dana knjige vam stignu kurirskom isporukom Post ekspres - ništa ne plaćate kod prijema.

— LIČNO — Posetom knjižari (Bulevar Zorana Đinđića 137 i po — nekoliko stotina metara od novog Merkatora) i odabirom naslova na licu mesta, uz prethodni telefonski dogovor (064/8441526) pošto se knjižara otvara samo po potrebi.

— KNJIŽARA ZNAK SAGITE — Dečanska 5a (podzemni prolaz kod Doma Omladine) u okviru koje se pored mnogih drugih mogu dobiti i ovi naslovi po istim cenama.

— ISPORUKOM — na određenu adresu ukoliko se dogovorimo oko toga, važi za Beograd ali i za druge gradove kada se u njima zateknem.

— KUPCI IZ INOSTRANSTVA — Imamo rešenja praktično za sve zemlje sveta, s tim da je poštarina uglavnom poprilična stavka osim za Hrvatsku i Bosnu gde postoji i mogućnost plaćanja u lokalnoj valuti. U svakom slučaju, kontaktirajte me na mejl znaksagite@yahoo.com za dodatne informacije.

Boban Knežević


Kontaktirajte nas

Broj telefona064/8441526

Kontaktirajte nas