DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA

Meho pomagaj - stiže druga mačka u kuću!

<< < (18/20) > >>

džin tonik:
mislm da jedna teorija nema previse veze sa drugom, t.j. hvaljenjem.

imao sam mnogo saljivih prilika sa mackama, uvijek mi prilaze, cak i one najludje, divlje, koje god, recimo stari istraumatizirani macak kojeg doslovno nitko godinama nije smio ni podragati, na priblizavanje ili pokusaj dodira bi ili bjezao ili ozbiljno grebao i grizao. meni prisao bez poticaja, skocio u krilo, sklupcao se i zaspao. ozbiljno jedna od nevjerojatnih scena, tako da vjerujem da imam solidan link sa macjom psihom.

elem, tako mi je u nekom vocnjaku prisao drugi macak sa vrabcom u zubima, doslovno je prstao od ponosa i srece, cvao. istice vrapca, prede i mijauce, ultra-ponosan. apsolutno sigurno pri hvaljenju.

isto tako se macke znaju i posramiti, slicne price. poludivlji macak pridje i poigra se i iznenada se posrami i odustane, tocno vidis.

u mehinu teoriju sumnjam i jer macka zna tko je hrani, tako da mi je jos manje vjerojatno da bi isla u pokusaj da hranitelja uci lovu kao sto cini sa mladuncadi.

Ana:
Sve mi super zvuči, i obuka i džin-tonikove dogodovštine.


Probala sam da se igram s mišem kad mi donese, gleda me potpuno belo, ne učestvuje.

Ana:
Danas mi je jedan buckasti veterinar rekao da mi je mačka debela. I dao mi uputstva kako da je stavim na diejtu, uz upozorenje "biće nekoliko dana gladna i nervozna". Pa sirota, tačno znam kako će joj biti.

Meho Krljic:
Dobro je kad imate samo dve pa možete tu jednu na dijeti da odvojite. Kod mene je to nemoguće...

Boban:
kako misliš da se jedna mačka odvoji? da je turimo u kutiju?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version