FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Šta sam lepo od horora gledo:

<< < (992/995) > >>

Labudan:
Prilično razočaran NOPE-om. Možda ja ni ne kontam ovog Pila, misim lik predao štafetu za režiju CANDYMAN-a, a NOPE je ubjedljivo gori od CANDYMAN-a. Bar meni ovaj film apsolutno ništa ne govori nego eto dajte jednom crnom reditelju da malo snimi film sa crnim kaubojima koje neka bijela plahta proganja. Nije čak poenta ni da poredim filmove, ja prosto ne kontam da se afroameričkom reditelju nudi da rimejkuje vrlo važan film a on izabere da snimi NOPE.

Ako je neko skonto koja je poenta majmuna u čitavoj priči nek javi...

Petronije:
Meni je bio gledljiv, iako ima 1000 mana realno.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Labudan:
Pil može odlično da snimi i kad neko jede supu pola sata, ali počinjem da se pitam čemu to služi. Pogledao sam i US nedavno i malo sam popravio utisak, ali i dalje je to nešto nedovršeno, nešto nedostaje i mislim da Pil ne bi trebalo više sam da piše scenarije. Počne dobro i nikuda ne ode.

On misli da asocijacije koje pravi, pošto su logične u njegovoj glavi, da su jasne i svakom gledaocu, pogotovo ne-američkom. A ta opskurnost može da se tumači kako je on kompleksan, detaljan i pronicljiv, ali meni više govori da Pil više nema šta da kaže i da je ispucao većinu ideja.

dark horse:
Gledao neko taj I CAME BY, vredi li išta?

Stephen King preporučuje Netflixov film za koji ljudi kažu da je "najstrašniji ikad"

Labudan:
Hellraiser procurio

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version