FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Terminator 3

<< < (3/22) > >>

phuzzy:

--- Quote from: "taurus-jor" ---U M2 pojedine scene su predugacke i mehanicke. Jurnjava kolima je spektakularna, ali je ipak suvishe nalik video igri. Pri tome se moze oprostiti da pet rafala od 500 metaka, direktno uperenih u Triniti, doticnu i ne okrznu (stari dobri klishe). Ali se ne moze oprostiti to shto prevrtanje kombija TACNO ispred njenih kola ne dovede ni do kakvih posledica. Aman, makar je trebalo prikazati ZAOBILAZENJE prevrnutog kombija.
--- End quote ---


M2 tu ima jako zgodan "escape clause" - sve to i _jeste_ video igra... a kada se neko toliko izvesti u igranju koliko bi to Trinity i Neo trebalo da jesu, onda mnoge stvari deluju bas tako, nerealno. Chak i da, npr. ispalis u nekoga kompletan sadrzaj svog rocket launchera, a on odskakuce ziv i iznabocka te nogom. Trust me, I did it to others and I had it done to me, more than once. ;-)

taurus-jor:
:P
Da ali, ehm, k'o pogine u Matrici pogin'o je stvarno. Tako kažu u filmu. Toga se na drugim mestima u Matrici i pridržavaju. Ako može na drugim mestima može i ovde, i tačka! NOGEKAKO!  :!:

I trust you. And I know how you feel. :wink:

Milosh:
Sto se tice dobre jurnjave kolima da pomenem i scenu iz Jade.

Friedkin zna svoj posao, definitivno.  8)

phuzzy:

--- Quote from: "taurus-jor" ---Da ali, ehm, k'o pogine u Matrici pogin'o je stvarno. Tako kažu u filmu. Toga se na drugim mestima u Matrici i pridržavaju.
--- End quote ---


Pa da. Al' trik je bas u tome - da se ne pogine, a u toku nepoginjanja - haos i ludilo. :-)

Spider Jerusalem:
Ima Friedkin i scenu u The Hunted do jaja, kad smo vec kod njega... i jurnjava, naravno.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version