FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Terminator 3

<< < (4/22) > >>

Lurd:
Francuska veza! Kako sam to mogao da zaboravim?  :oops: priznajem...
Smoki i bandit, da i tu sam uzivao, ali davno sam gledao, a sve cega se secam je da Bert Rejnolds (moj idol) trci za kolima da bi skinuo kondiciju. Ili to bese neki nastavak?

Sto se tice Jade, ne bih mogao da se slozim sa uvazenim Miloshem, jer mi je taj film tako odvratan i glup do besvesti, a ta dobra scena ga jos vise potkopava...

(Inace, za vas Fincher-lovere, samo jos jedna anegdotica.

Sedim danas sa svojim starim prijateljem koji zivi u inostranstvu, diplomac FDU (ako je to vazno), znalac, sjajan tip. I tako film po film, dodjemo mi do Fincera (preko Aliena, naravno), i do Fight Cluba. Pitam ga ja da li mu se svidja, a on ce "Ma ne, to nije film, to se tako ne radi". Doslo mi je da ga izljubim, ali nisam to ucinio dok nismo dosli do Seven, na sta je odgovor bio (pitanje je da li ti se svidja) "Ne, naravno. Potpuno besmislen film, glup i nepismen". Tada sam navalio, ali se i odmah setio Spajdera i svih ostalih obavatelja Fincera odavde.

Ljudi moji, kakvo je to osvezenje bilo...)

phuzzy:

--- Quote from: "Monsinjor Lurdusami" ---Sedim danas sa svojim starim prijateljem koji zivi u inostranstvu, diplomac FDU (ako je to vazno), znalac, sjajan tip. I tako film po film, dodjemo mi do Fincera (preko Aliena, naravno), i do Fight Cluba. Pitam ga ja da li mu se svidja, a on ce "Ma ne, to nije film, to se tako ne radi". Doslo mi je da ga izljubim, ali nisam to ucinio dok nismo dosli do Seven, na sta je odgovor bio (pitanje je da li ti se svidja) "Ne, naravno. Potpuno besmislen film, glup i nepismen". Tada sam navalio, ali se i odmah setio Spajdera i svih ostalih obavatelja Fincera odavde.
--- End quote ---


Hu, hu, hu, hu... a koja argumentacija lezi iza takvih tvrdnji?

FilipKDick:
Hm Ja sam Terminator 3 pogledao pre dva dana i nije mi izgledao tako los, kao recimo Matrix Reloaded..... mozda da je trajao malo vise duze od tih 90-tak minuta

Lurd:

--- Quote from: "phuzzy" ---Hu, hu, hu, hu... a koja argumentacija lezi iza takvih tvrdnji?
--- End quote ---


Eh, mrzi me sad. Uglavnom, svodi se na nepostovanje filmskog jezka i dramaturgije. Kad se budemo videli (jes, al' sam pametan: javno pljuje, a privatno odgovara), ali ako zelis vodje, ondak malo kasnije.

Spider Jerusalem:
OK.

Spreman sam da branim 'postovanje filmskog jezika' i 'postovanje dramaturgije' u Se7en bilo koji dan, ili u bilo koje doba noci, bez obzira koliko bio neskoncentrisan, umoran, nadrkan, depresivan ili uopste nikakav. Spreman sam da branim izbor i resenje apsolutno svakog kadra, i svakog dramaturskog postupka. Garantujem da je svaka scena u filmu opravdana, kao i svaka replika - kao i da je scenosled potpuno primeran, i da je tajming savrsen.
Spreman sam da polozim neke pare u to. Debata bi trebalo da bude javna, uz dosta pica i (bar donekle treznih) svedoka.

Dovedi tog svog prijatelja, svrshenka FDU, ili sebe, Ludoslami.

Bring it on, baby.  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version