NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > KOMPJUTERI, HARDVER, SOFTVER, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE...

Mofo torent

(1/6) > >>

Tex Murphy:
Okej, nek me neko prosvijetli: Na prokletom uTorrentu koji koristim (bez obzira što je u pitanju grozno misspelovanje, jer umjesto "u" na početku treba da stoji grčko slovo "mu" to jest "mi") download mi obično piči na fantastičnih 5-6 kilobajta u sekundi, mada nekad zna da se sroza i na sporije. Upload ne pravi probleme, ograničen je na 9Kb/s i obično je u blizini te granice. Zna li neko zašto mi dođavola ovaj daunloud ide ovako sporo? Nekad je znalo da se desi da ide dosta solidno, dvadesetak pa i tridesetak Kb/s, ali posljednjih dana je kilav ko kakva baba. Priključak mi je vajrles 384/64, sprovodio sam i neke od onih testova što linkovi za njih imaju u uTorrentu i svi mi kažu da bez problema mogu da daunloudujem četrdesetak kila u sekundi. SO, WTF????? Napominjem da mi ono dole čudo što javlja probleme ne javlja nikakve probleme, odnosno zeleno je a ne žuto, kaže da forwardovanje porta ide kako treba, metnuo sam za svaki slučaj i onaj "inejbl enkripšn", dodao uTorrent (bez obzira što je u pitanju grozno misspelovanje) na listu izuzetaka u Windows Firewall (znam, znam, "Harvesteru, somino, zašto ne nađeš neki normalan firewall?", e pa radim na tome) i tako dalje. Imam WinXP SP2, ali nemojte da mi govorite da koristim onaj peč za poluotvorene konekcije, jer sam čito vrlo lijep članak koji kaže da to ne fercera.

P.S. Upravo sam metnuo brzinu na xx/64k (bila je na xx/128k) i sad čini se da ide nešto brže. Actually, izgleda da je problem riješen, ali žao mi da bacim ovako fin post, pa ću ipak da ga postujem.

lilit:
posto si vec resio problem, samo da ti cestitam i kazem da je kod mene download oko 100 KB/s i to kad ide sporo.

:lol:

Tex Murphy:
A UPALIŠ motorku...

Tex Murphy:

--- Quote ---posto si vec resio problem, samo da ti cestitam i kazem da je kod mene download oko 100 KB/s i to kad ide sporo.

--- End quote ---


Hmph. Hvala na podsjećanju  :(  :cry:

Boban:
kod mene je 250-300 kb u sekundi.
Skinuo sam 200 bizarnih filmova od Nove godine.

Ali sve to nema smisla... da je 100x brže, skinuo bih 100x više i gomila koja čeka da joj se posvetim bila bi 100x veća.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version