NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > KOMPJUTERI, HARDVER, SOFTVER, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE...

Kopiranje DVD-ova

(1/3) > >>

Tex Murphy:
Pomagajte! DVD Shrink mi se ponaša sumanuto.

Naime, odlučio sam da narežem sebi SAW. Međutim, DVD Shrink i pored najbolje volje nije uspio da pročita disk (što je donekle i razumljivo, jer je ovaj izgreban ko da je neko pokušao da ga pojede). Ondak je na scenu stupio DVDFab Decrypter i nakon mnogo muka i patnje uspio da pročita disk i nekako ga bekapuje.
Sad dakle imam DVD fajlove na hard disku i logično je da probam da ih pročitam pomoću DVD Shrinka, ali opet neće. Zaglavi se na 45% i ni da makne. Film je čini mi se u redu (pošto ga pokrenem pomoću PowerDVD-a bez problema). Dakle, zna li neko još neki program kojim može da se kompresuje video materijal da bi mogao da stane na DVD5? (ne mogu jednostavno da iskopiram sadržaj sa hard diska na DVD jer ima nekih sedam gigabajta).

lilit:
Ja ponekad koristim CloneDVD, http://www.clonedvd.net/
Trebalo bi da ga ima ovde: http://www.2baksa.net/ , 'poisk' im je 'search'.

Btw, meni ko laiku to ne lici na problem DVD Shrinka. Najbolje da odgledas ceo film, pa vidis da li radi s diska. Mislim, to sto si ga bekapovao ne mora nista da znaci.  Mozda je program ignore errors samo da zavrsi i sad ti je bekap 'slomljen', odnosno identican originalu = skrljan.

zakk:
apollo dvd copy

Tex Murphy:
Danke, probaćemo te razne solucije!

Meho Krljic:
Ako sve propadne, skini divx torent... Ili ja da ti narežem... Ili naprosto nemoj da ga gledaš...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version