nije to bas tako jednostavno, bitne su tu fine razlike:
u zambiji je uhiceno sa prstima u pekmezu osam vrlo odraslih iscasenih konjina izuzetno integriranih u kvazi-hrvatske institucije, znaci jugoslavenskih parazita, sve pri vrlo mutnim poslovima oko drndanja djece vamo-tamo. surealno je sta je tu sve isplivalo iz hrvatskih institucija; od sudskih provala, preko potpore na svim razinama, do stipendije za kcerku "direktora sirotista" u bijegu. itd.
uglavnom surealno, ali nista posebno kad se zna poremeceni mentalni sklop jugokomunista. drzava, to su oni, tu je da im sluzi.
dok se pri navijacima u grckoj radi uglavnom o vrlo mladim deckima, 18-21 godinu, hrvatima, sve pri, kako grkoturske reakcije pokazuju, nekakvoj vrlo mutnoj igri. mislim, koliko je hrvatska drzava koja sluzi jugokomunistickim parazitima, koliko austrijom upravlja kockarnica, novomatic, toliko je grcka ocigledno drzava kojom vlada narko-kartel. tu nogomet ne igra nikakvu ulogu, ni policija, ni sud, ni koji god grkoturski maneken od prodavaca bureka do premijera. ili ako cemo slikovito:
ja tu vidim obicne, vrlo mlade uhicene decke, koje je vrlo lako izmanipulirati, dok to sto glumi policiju i izdrkava se oko njih, e tu je prisutno sve od grkoturskih huligana do pedera mankena koji uglavnom zive od narko-kartela i dugova koje su podizali na racun eu. znaci obicne propalice.
a neovisno svemu, na osobnoj strani meni je stalo do ovih decki jer su hrvati i nisu uradili nista posebno. dok jos i danas smatram vrlo zabavnim kako su u zambiji transpederski jugokomunisticki sverceri proplupale agende imali veselje po zatvoru. posebno jer smatram da hrvati imaju mali komadicak zemlje i nema ih ni bas puno, stoljecima razne dijareje od susjeda kruze oko njih, nasrcu, krivotvore, koloniziraju, dok afrikanci imaju ogromni kontinent, plus su se nakotili, ima ih kao govana. tako da ne vidim kakve bi oni probleme imali i sto bi ih se trebalo nakotiti jos i u hrvatskoj, pa bilo to aktualno i u trendu gospodara jugokomunistickih dupeuvlakaca.