DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA

Vegetarijanstvo je prava stvar

(1/246) > >>

scallop:
Ako vam je teško da mislite na sirote životinje kojima pokušavaju da vas hrane, ako ste spremni da promenite navike i posvetite se veganstvu, vegetarijanstvu i ostalim načinima da se ljudski rod prehrani, a da ne naškodi životu i prirodnoj ravnoteži, onda je ovo topik za vas. Postoji bezbroj recepata koji će vas usrećiti i više nema potrebe da razmišljate o krkanluku i topiku koji se na ovom forumu time besramno bavi.
Živela Tofu civilizacija!

lilit:
Progon znači!  xrofl

Plut:
U geto!

Mims:
Čista diskriminacija, Scallopa. Pa i vegetarijanci krkaju... I imaju stomake za primer. Dok sam bila žešći vegetarijanac dobila sam čak i nekoliko komentara tipa: "Pa i nisi baš smršala..." Ili: "Imam drugaricu koja je vegetarijanka 15 godina i koja je (((isto tako))) debela!"

Meho Krljic:
Ja sam se zaista ugojio desetak kilograma otkad sam vegetarijanac. Vegetarijanska ishrana nije nužno ni zdravija ni energetski slabija od mešovite ishrane.

No, to na stranu, stvarno, krkanluk ne bi trebalo da podrazumeva isključivo na mesu bazirana uživanja.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version