NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > PERIODIKA

ZNAK SAGITE #9

<< < (2/6) > >>

Zombi:
O Otovoj prici: na stranu to sto mi se ne dopada kada urednici objavljuju sami sebe - to je trebalo da bude horor prica? Ako  covek stvara  jednu ovakvu pricu u  cetiri godine onda ne vidim rayloga da nastavi da pise. Dosadno, nemotivisano, nemastovito. Prica koja nema svrhu da postoji.

Sutra cu procitati Skrobonju.

Boban:

--- Quote from: "Spider Jerusalem" ---to sto ja postajem neka referenca (kakva tragedija za coveka kome se sam pojam iste smucio!) i arshin - da imam malo smisla za humor i ludus mimesis, predlozio bih se za maskotu sajta.
--- End quote ---

Ovo je sjajna ideja... jebes sajt bez maskote.
Sad ce Bob da te nacrta kao povampirenog vanzemaljskog duha i to je to...

Boban:

--- Quote from: "Zombi" ---O Otovoj prici: na stranu to sto mi se ne dopada kada urednici objavljuju sami
--- End quote ---

Ja bih voleo da mi imamo nekoliko mesecnih casopisa, desetine antologija prica, gomile knjiga godisnje pa da se za svakog nadje mesto. Ali ako cetiri ajde da kazemo vrlo jaka domaca pisca uredjuju jedan casopis, a druga dvojica-trojica su saradnici i kada pored njih postoji mozda jos 5-6 toliko jakih autora, bilo bi nerealno i kontraproduktivno drzati se pravila da urednici i saradnici ne mogu da objave nista...

taurus-jor:
Spajdera za maskotu!
Glasajte za Spajdera!

Spider Jerusalem:
pazi, tragediju na licnom nivou dozivljavam kada shvatim da se, zapravo, sa ognjanovicem, bar donekle, slazem. spajdija sam oduvek mrzeo, mada nisam na taj strip bas gledao kao na apoteozu mekuschima. s druge strane, betmena sam najvise gotivio u njegovim ultra-desnicarskim inkarnacijama (tipa dark knight returns i year one). problem je sto ja na to ne svrsavam, vec me ceo taj superhero bullshit zabavlja kao cinicnog anarhistu kakav jesam  8)

erm... moja popularnost je u svom vrhuncu, vidim. oh, a thousand bows to you, kind sir (bobane), but these titles far surpass my worth  :oops:
u svakom slucaju, ako bi me bob vec crtao, vise bih voleo da me odradi onako, vise kao rok hadsona (sto kaze armhorn leghorn), sirokih bedra i ramena sa osmehom od milion dolara, nego kao nosferatua koga je puchina izbacila  :(

zombi: otoova prica mozda nije cistokrvni horror, ali svakako jeste zanrovska. takodje, znak sagite ima *tri* urednika, i mislim da je izbor objavljivanja iste dat njima. i pored toga, mislim da si sa tom 'urednici koji izdaju same sebe' tezom ovde promasio. svaka bar i iole vredna prica se obicno u zs-u i objavi... truncicu sumnje mogu da gajim u jedinom slucaju ako si, eventualno, bio sa zenom/devojkom jednog od urednika, a ovaj to saznao... ali tada apsolutno ne bi imao razloga da se zalis. ukoliko se ovakav i slican njemu slucaj nije *tebi* desio, ja ti predlazem da im posaljes neku *svoju* pricu, pa vidi sta ce da se desi.
otova prica svakako je imalo dobro opravdanje za objavljivanje, ako mene pitas; nije bez mane, ali daleko od toga da nema razloga da postoji.
ps. zombiju: otova pauza u pisanju ne znaci da on zaista pise jednu pricu u cetiri godine, koliko sama prica otkriva njegovo ponovno zagrejavanje i raskravljivanje kreativnih misica (pisanje nije bas kao voziti bicikl, as you might know).

joco, treba da zacutis sto zbog navijanja za pogresnog kandidata (tj. moje malenkosti), sto zbog kardinalne greske oko milijusa. da imam na kompu njegove fotke na kojima ponosno drzi lovacke puske ispred svojih lovackih trofeja, poslao bih ti. tuko jedna! sem marksa (i mene na zapostavljene dane kad te moj appereance moze i zavarati), jesi video jos nekog levicara sa *bradom*? joj!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version