DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > RAZONODA, ZABAVA, DOKOLICA...

The Crippled Corner

<< < (3/3037) > >>

svemirko:
nalazis, dakle, da je drama Ive Mitrovic bolja od pomenutog "Zajednickog putovanja"  :?

crippled_avenger:
ZAJEDNICKO PUTOVANJE je u svakom smislu superiornije ostvarenje u odnosu na saradnju Sotra-Mitrovic... Nazalost, takvo poredjenje ne znaci da egzekucija odlicnog teksta nije ipak slaba.

svemirko:
meni su se, svojevremeno, najvise dojmile TV drame "Sveto mesto" i "Brod plovi za Sangaj", a odlicne su bile i "Prvi put sa ocem na jutrenje" i nekoliko TV drama po Nusicu

Ghoul:
sveto mesto je odlicno, za ovu sredinu, a i sire.

recimo, daleko bolje od TV filma ILSKA VENERA koji su radili Mario i Lamberto Bava.

otaku:
i ja volim "Sveto mesto". Scena u stali u kojoj Branka Pujic skace po onom momku dok pripovedac viri iz onog sanduka za seno je nesto najstrasnije sto sam u to vreme videla, kao i scena u kojoj  vestica jase gl. junaka, Mira Banjac i, najjaca, tokom bdenja u crkvi, iz noci u noc, kad Branka Pujic ustaje iz sanduka, a on opisuje krug da ona ne udje.  :?

E, da, i kad nailaze njene kocije, crni konji, bila je i neka odlicna muzika. Odlicno odabrani glumci. Gledala sam film bar 15 puta, imala ga na kaseti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version