FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTI
Gde plovi Torta brod?
hidden:
Pet godina kasnije, nakon mnogo lepih i manje lepih reči, evidentno je da se Torta održala i izgradila kakvu-takvu poziciju među onima kojima je namenjena. Desilo se i print izdanje, bez bilo kakvog oblika samizdata (za razliku od zbirke V).
Na ovom topiku radi smo da čujemo svaki savet i kritiku, što apsolutno ne znači da ne može da se ide u off topic.
Što se Tortaša tiče, mogli bi da se oglase ovde čisto da se ne blamiramo sa praznom temom... xrofl
Scordisk:
Evo, onda ja ovde da dodam: ona ideja da se horor preimenuje u stravu i grozotu uopšte nije loš :)
Boban:
Horor se decenijama zvao žanr strave i užasa... a pre toga još grđe...
Scordisk:
Pa dobro, priče groznofantastičnog žanra su možda još bolje rešenje
Boban:
kako god; ja samo kažem da svako ko namerava nešto da menja i imenuje treba da se obazre za sobom i oko sebe da li je to neko već radio.
Mada, ponekad je najbolje i pokrasti prethodnika. Evo, Sava Mrkalj je sastavio srpsku ćirilicu 20 godina pre Vuka i izmislio slogan "Piši kao što govoriš"; Vuk je samo dodao jedno slovo (dž da bi mogao ubaciti odomaćene turske reči) i prigrabio svu slavu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version