NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > TAMNI VILAJET: gde, kako i zašto objaviti priču, roman...
OBJAVITE SVOJU KNJIGU KOD NAS!
Meho Krljic:
Gde sam ja to popularan?
Nego, da odgovorimo čoveku na pitanje:
Noć u samotnom oktobru je, pošto je iz 1998. godine, najverovatnije štampana ofset tehnikom, povezana broširanim povezom a papir je, pa možda ofsetni od 80 grama.
Aleksa Topuzić:
--- Quote from: Meho Krljic on 02-08-2020, 17:10:15 ---...štampana ofset tehnikom, povezana broširanim povezom a papir je, pa možda ofsetni od 80 grama.
--- End quote ---
Živ bio, veliki porast'o; a urednik izdanja (moje je iz 2000. godine) će to moći da potvrdi ako bude želeo.
Shvatam da bih ta znanja mogao eventualno izvijati i preko drugih sajtova, ali savršeno mi je logično da sve te mogućnosti za štampu budu izlistane ovde - najzad, ovo je forum gde se ljudi u pauzama Srbije today i zemlje u okruženju isto today, bave i nekakvim knjigama.
A deluje mi i poslovno pametno - potencijalna mušterija i potpuni laik (poput mene, npr.) bi tako na jednom mestu mogao videti sve, a ne da, daleko bilo, tražeći informacije odluta na sajt neke druge štamparije.
Boban:
kad sam ja radio pametno?
mac:
Ako živiš od svog rada onda mora da nešto radiš dobro.
Aleksa Topuzić:
Ono jeste, član sam praktično od 2003. godine i...recimo da sam video nekih auto-golova. Ali ovo sam morao da pokrenem, ako ni zbog čega onda da te političke topike malo pomerim iz "recent posts".
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version