FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...
DIABLO IV
Meho Krljic:
Mejks sens. Ja se ne žurim, dok meni stigne na red za igranje biće već ozbiljno popeglan.
dark horse:
Bez žurbe, kad ti se kockicke slože.
Inače, konja ćeš dobiti mnogo pre kraja kampanje, na početku četvrtog akta, i nije endgame feature, ali je prilično beskoristan, bar za mog rogue koji se brže kreće svojim skilovima... možda u endgameu možeš paragon poenima ubrzati konja, ali sumnjam, liči na čistu kozmetiku.
Naravno, okačio sam odmah na konja Ashavin rog, kao pravi n00b. 8-)
dark horse:
Danas je inače počinje zvanični release Diabla 4. Neke klase su bustovane, kao necro, dok su neke klase nerfovane, kao sorc i, nećete verovati, barb.
https://www.wowhead.com/diablo-4/news/gohrs-devastating-grips-barbarian-unique-disabled-333294
Što mene malo kači, pošto sam izabrao da igram rogue i druida.
Moram da priznam da je moja početna procena o korisnosti konja bila potpuno pogrešna. Iako je brzina u normalnom hodu sporija nego specialni skilovi nekih klasa, ima i galop, plus kad si na konju neprijatelji te izbegavaju umesto da jure za tobom, što je vrlo zgodno za pretraživanje mape.
dark horse:
Dakle, počelo je:
Blizzard is working on two Diablo 4 expansions
Inače, juče je masa igrača probila magični nivo 100 u HC modu, interesantno je primetiti da su prvih pet ugledni PoE igrači, koji su sa lakoćom u endgameu prestigli viđenije Diablo igrače, što potvrđuje tezu da je novi paragon sistem zapravo maznut iz PoE. :lol:
Meho Krljic:
Dobro, nije sramota imitirati, jelte, imitatora...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version