FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...
DIABLO IV
Father Jape:
Pa ne, u D2 kad odeš na Nightmare pa posle na Hell uvek prelaziš sve ispočetka.
A u D3 si svaki story quest mogao ispočetka, pa samim tim i da se resetuješ na prvi kvest prvog čina. (Pod Game Settings odabereš Campaign Mode.)
Ovo u D4 je prvi put da je apsolutno nemoguće prelaziti priču i ponovo ubijati story bossove (sa istim likom). A to je upravo ono kako se 'u moje vreme' najviše grajndovalo. Sad ne mogu da ubijem Lilith 50 puta, a to si u prethodnim delovima mogao, jelte. Nije kao da bih to želeo, pod stare dane, a ionako mogu da samo napravim novog lika ako želim da igram kampanju (vidim da je limit 10 likova, a uvek možeš i da obrišeš nekog, tako da je moguće neograničen broj puta startovati, hvala bogu.)
Ja sam inače doveo prvog lika do lvl 53 i sad sam krenuo s novim likom. Oba su Barbarian, ali drugačiji spol i build. :lol:
dark horse:
Evo prvi put čujem da je neko grajndovao u kampanji. Tu je uvek bio najmanji exp. Dobro je što su to onežogućili da ne zbunjuje ljude i traći im vreme
Ja sam sa Rogue stigao na lvl 85, a sa druidom na lvl 50. Barb mi je totalno nezanimljuv. Ali ako ostane ovako jak, možda sa njim krenem prvu sezonu
Father Jape:
Ja mislim da će uvesti u nekom momentu!
Jer, evo, šta ako hoću da prođem kampanju ali da mi bude teže. Dakle ne zadovoljava me da opet igram na Veteran nivou, a ne mogu da je igram na Nightmare i Torment tierovima.
dark horse:
Zaboravi kampanju. Nije Diablo igra koju možeš igrati na nekoliko različitih nacina. Samo jedan pali.
Najjači su ti nightmare dungeon, to ti je isto što i greater rifts u Diablo III
Evo koji su ti ND trenutno najzanimljiviji:
Father Jape:
Ma odradio sam dva odmah, da vidim šta je i kako je. Ali takve stvari meni relativno brzo dosade (kao i greater rifts što su). Doduše, sigurno ću hteti da vidim svaki po jednom.
--- Quote --- Nije Diablo igra koju možeš igrati na nekoliko različitih nacina. Samo jedan pali.
--- End quote ---
Pali... za šta? :lol: Numbers go up fast? Neka, hvala.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version