FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

DIABLO IV

<< < (34/36) > >>

Father Jape:
Pa ne, u D2 kad odeš na Nightmare pa posle na Hell uvek prelaziš sve ispočetka.

A u D3 si svaki story quest mogao ispočetka, pa samim tim i da se resetuješ na prvi kvest prvog čina. (Pod Game Settings odabereš Campaign Mode.)

Ovo u D4 je prvi put da je apsolutno nemoguće prelaziti priču i ponovo ubijati story bossove (sa istim likom). A to je upravo ono kako se 'u moje vreme' najviše grajndovalo. Sad ne mogu da ubijem Lilith 50 puta, a to si u prethodnim delovima mogao, jelte. Nije kao da bih to želeo, pod stare dane, a ionako mogu da samo napravim novog lika ako želim da igram kampanju (vidim da je limit 10 likova, a uvek možeš i da obrišeš nekog, tako da je moguće neograničen broj puta startovati, hvala bogu.)

Ja sam inače doveo prvog lika do lvl 53 i sad sam krenuo s novim likom. Oba su Barbarian, ali drugačiji spol i build. :lol: 

dark horse:
Evo prvi put čujem da je neko grajndovao u kampanji. Tu je uvek bio najmanji exp. Dobro je što su to onežogućili da ne zbunjuje ljude i traći im vreme

Ja sam sa Rogue stigao na lvl 85, a sa druidom na lvl 50. Barb mi je totalno nezanimljuv. Ali ako ostane ovako jak, možda sa njim krenem prvu sezonu

Father Jape:
Ja mislim da će uvesti u nekom momentu!

Jer, evo, šta ako hoću da prođem kampanju ali da mi bude teže. Dakle ne zadovoljava me da opet igram na Veteran nivou, a ne mogu da je igram na Nightmare i Torment tierovima.

dark horse:
Zaboravi kampanju. Nije Diablo igra koju možeš igrati na nekoliko različitih nacina. Samo jedan pali.

Najjači su ti nightmare dungeon, to ti je isto što i greater rifts u Diablo III

Evo koji su ti ND trenutno najzanimljiviji:

Father Jape:
Ma odradio sam dva odmah, da vidim šta je i kako je. Ali takve stvari meni relativno brzo dosade (kao i greater rifts što su). Doduše, sigurno ću hteti da vidim svaki po jednom.


--- Quote --- Nije Diablo igra koju možeš igrati na nekoliko različitih nacina. Samo jedan pali.
--- End quote ---
Pali... za šta?  :lol: Numbers go up fast? Neka, hvala.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version