DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

Nebojša iz Železnika

(1/11) > >>

Petronije:

Dakle, topik o liku i delu najvećeg psihopate, lažova, manipulatora i štetočine koji je ikad postojao u istoriji srpskog i jugoslovenskog sporta generalno.


 


Razmišljao sam se da li da uopšte otvaram ovu temu, ali evo, pogledam tviter malopre, a tamo haos.

Šta je Ćoki izjavio pre nekoliko dana i zašto? Izjavio je da bi smirio navijače, jer je doveo relativno neiskusnog trenera, a to je zato, odgovorno tvrdim jer niko normalan više neće da dođe u KK Crvena Zvezda.


https://www.novosti.rs/sport/kosarka/1133967/crvena-zvezda-trener-nebojsa-covic-evroliga-najnovije-vesti-news-skupstina-pablo-laso--- Quote ---ČOVIĆ ZVAO PABLA LASA U ZVEZDU: Evo šta je pokvarilo velike planove na Malom Kalemegdanu

OVOG petka je održana Skupština košarkaškog kluba Crvena zvezda, sa koje je isplivalo nekoliko ekskluzivnih informacija.


Naime, predsednik kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović govorio je o Partizanu, dugovima, budžetu i pripremama za predstojeću sezonu, ali i otkrio da je kandidat za trenera Beograđana bio trofejni trener Pablo Laso.

- Imali smo ideju da klupu preuzme Laso, kada smo čuli za rasplet sa Real Madridom. Ipak, kada smo uspostavili kontakt, dobili smo odgovor da mu zdravstvena situacija ne dozvoljava da dođe u Beograd - istakao je Čović.

--- End quote ---

Šta se zaista desilo? Kao i obično ništa, Nebojša Čović laže.


https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1367583/pablo-laso-denies-any-contract-with-crvena-zvezda-euroleague/--- Quote ---Crvena Zvezda mts did not approach Pablo Laso, the 54-year-old tactician himself rejected the linkAn eventful offseason for Pablo Laso did not include an offer made or even any kind of talks with Crvena Zvezda mts. He categorically denied any contact with the Belgrade outfit.


With the additional confirmation of his representatives, Laso refuted the rumors after being contacted by the Spanish outlet Gigantes. Therefore, he did not reject an offer citing medical reasons, as reportedly discussed by Zvezda president Nebojsa Covic in the club’s assembly.

--- End quote ---


Nastaviće se...

Labudan:
To oko Lasa je bilo kretensko i da nije laž haha

Kao Laso se premišljo dal da preuzme...

A patologija je čista sad.

Petronije:
Kao što rekoh u drugom topiku, ogromnu zaslugu što ga bilo ko shvata ozbiljno imaju mediji, koji ga tretiraju kao da je normalan. Ne silazi sa nacionalnih frekvencija i jutarnjih programa, dal je Kosovo ili košarka, ili nešto treće. SporCke portale da ne spominjem, tu je bogotac.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Labudan:
jedino što pored Bokana ponekad izgleda normalno haha

a izgleda i Anđusa

doduše, možda on i nije lud nego prosto bezočan i nepošten. Laže iz interesa, za svoj groš, cilj opravdava sredstva.

Petronije:
Šta znam, po meni normalna osoba ne može ovoliko da laže i da se nada kako niko to neće da iskopa. Mada, ne laže on tebe i mene, laže ciljnu grupu koja navija i dolazi na utakmice.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version