FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Planscape: Torment

(1/6) > >>

Lurd:
I ovaj forum je odavno "mrtav" a imam dobar povod da ga malo ozivimo.

Elem, furioznom zavrsnicom pocetom od starijeg sejva zavrsio sam ovo, slobodno mogu da kazem, remek-delo. Dugo mi je trebalo, znam, ali za ovu igru je potrebno mnogo vremena i potpuno posvecivanje, sto dugo nisam mogao sebi da priustim.

Kada sam pogledao kraj i sa knedlom u grlu obavio poslednje razgovore u igri, ostao sam u potpunom soku i stanju obamrlosti. Odmah potom sam poceo da se kajem zato sto nisam odradio vise kvestova i otkrio vise tajni ovog cudesnog i neponovljivog sveta. I naravno poceo sam novu partiju, ali sa drugim likom.

Posledica ovoga u proteklih nedelju dana je da ne mogu nista da igram! Ovo vam nista ne govori, ali ja sam zakleti i strastveni igrac i jednostavno nista mi se vise ne igra i sve mi je nekako prazno.

Sasvim sam siguran da jos dugo, dugo necu igrati nikakav RPG...

(Barem dok ne izadje Greyhawk: Temple of elemental evil, majstora iz Troika gamesa)

P.S.

Koga zanima: igrao sam kao Mage i stigao sam do 15 levela, i do spelova sedmog nivoa. U druzini su mi bili Morte (jebeno dobra i jaka prica sa njim), Annah, Fall-From-Grace (pozitivac, jebote) i izdajica Ignus.
Dakkon mi je poginuo na ivici exit grida i nisam mogao da ga dignem :cry: .

zakk:
eat your heart out  :evil:

Lurd:
:shock:  :x  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :x

:P  :P  :P  :P  :cry:  :cry:

Ma, sta je ovo? KAKO?! Jel' ovo neki cheat ili si isao sam ili sta?
Kako si postao DOBAR, majku mu?

Odgovaraj, ajdeajdeajdeajdeajde!!!!

Lurd:
643 hp-a? Koji je to level? Sensate jos uvek? Kako si presao foundry? Vratio si se u sensate? AAARGHHH!!!
Daj i skrinsot inventara.

zakk:
ovo nije moj NamelessOne vec namerna provokacija :evil: . slicica se zove "this picture shows the advantages of working out. it also shows that someone has no life". i ja sam tako reagovao kad sam je video  :wink:

--- Quote ---Ma, sta je ovo? KAKO?! Jel' ovo neki cheat ili si isao sam ili sta?
Kako si postao DOBAR, majku mu?
--- End quote ---

nije cheat. zavrsis sve sto mozes pre neposrednog odlaska u fortress of shadows. udjes u undersigil. pre su tu bili oni jebani larval worms. i sad su tu + se respawnuju sto pre nije bio slucaj . i kao bonus, ponekad se spawnuje i greater glabarezu (50.000 expa :twisted: ) koji ostavlja jebeno dobre stvarcice (Baal`s shield: +1 priest spell svakog nivoa; Ring Zero: +1 wizard spell svakog nivoa;). castujes Luck na sebe uvek pre nego sto udjes u undersigil jer se dobija vise monstera (bar mi se cini).

vrtis se tako s celom druzinom trocifren broj puta, pa kako jacas izbacuj jedno po jedno dok ne ostanes sam. nije frka, cloudkill ubija sve sitnije zgadije ... sa glabarezuima se zezas magijama 7+ nivoa  :evil: ili ih jednostavno zakoljes (sto podrazumeva da si bio warrior fino parce vremena)...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version