DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > UMETNOST I KULTURA

Punk's Not Dead

(1/280) > >>

Demo(n)lisher:
S obzirom da se METAL post polako ali sigurno gasi, odlucio sam da podmladim i pokrenem post o PUNK - u, muzici koja je uticala i na razvoj roka, i metala i skoro svih bitnijih vrsta muzike.
Anarhoidni punk, Art, Garage, Horror, Hardcore, Ska punk, New Wave you name it.
Iznesite vase omiljene punk bendove, pesme itd....
Moji omiljeni bendovi su
Exploited
Ramones
Dead Kennedys
Sex Pistols
Black Flag
Chelsea
Siouxsie Sioux
The Stooges and Iggy naravno
The Damned, Misfits
i naravno Clash.
Mrzi me dalje da nabrajam, ima jos velikih bendova, nastavicu dalje sa dodavanjem, recenzijama sjajnih albuma, itd....

Джон Рейнольдс:
Ovaj topik će da umre mnogo pre nešto što otkucaš yes that's right punk is dead, it's just another cheap product for the consumers head, pošto ne znam ko je ovde panker osim Žike i mene.

Demo(n)lisher:

--- Quote from: "John Reynolds" ---Ovaj topik će da umre mnogo pre nešto što otkucaš yes that's right punk is dead, it's just another cheap product for the consumers head, pošto ne znam ko je ovde panker osim Žike i mene.
--- End quote ---

I ja sam panker. Na zalost. Posto je i METAL muzika koja polako izumire, ja sam se nadao da cu uspeti da iskopam na ovom forumu jos nekoliko pametnih ljudi. Pride (Times Are Changing).
Kad smo vec kod te pesme, MADBALL me je nenadjebivo fascinirao sa albumima Demonstrating My Style i Set it Off.
Preporucujem Minor Threatov odlican hardcore album Out of Step.

---:
stvarno dobro pitanje. ima li još koji punkos na forumu?
da ti kažem ispovjedno, džone, otkad sam se prišljamčio ovde na sagitu osjećam se ko subotički panker s konca sedamdesetih.
nisam odrastao na naučnoj fantastici, to me uhvatilo pod stare dane, nikad nisam slušao hevi metal, ni pink flojd, nemam pojma o marvelovim stripovima... znaš, nekako kao da sam se prikačio ekipi da bih bio kul.
i onda nije ni čudo što odajem miris pozera.

nego, ovo me niko nije pitao, ne znam šta mi bi, nešto sam sentimentalan ojtros, idem da se pobijem s nekim da probudim muževnost.

što se panka tiče, ovih dana preslušavam Pankrte, i baš da pitam je li neko nabavio tu kompilaciju sa obradama Pankrta što je izašla u Sloveniji? čuo sam jedino Volkove od Block Outa.

također sam pre deset dana bio na koncertu velikog benda The Adicts, i bilo je nezaboravno, za nas koji smo koncert zapamtili jer smo bili trezni.

DušMan:
Da se i ja prijavim u pankere. Jel može?
Kao mito za prijem u klub nudim ceo album tribjut Pankrtima.
Okačiću ga večeras.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version