FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Heroes of Might & Magic

<< < (2/4) > >>

SANdMAN:
ma svaki deo je sve gori, #2 je bila najigrivija...

Melkor:
Sto jes jes al malo prejednostavna za danasnje standarde ( mada nikad nigde nece biti tako sjajne animacije - Lugosi vampiri koji vicu BLAAA :lol: ) . #3 je ipak negde u pozlacenoj sredini.

Je li ko igrao Age of Wonders II - poredjenja radi?

DUNADAN:
ja nisam
ali su mi Heroes of Might and Magic omiljena igra
tim pre shto nisu real time combat, a poznato je da zene samo vrisnu i pokriju lice rukama
tako da, otpalo je igranje Diabla, Baldur's Gate-a, i ostalih real time
na Diablu sam dogurala do prvog nivoa i prvog neprijatelja, nekog mesara koji me je ubio n puta dok nisam odusatala.

da, ni meni se Heroes4 ne dopada, + ne shljaka na mojoj mashini
trojka mi je odlichna, ali najbolja fora ubedljivo su duhovi u dvojci!
ima chak i mesto gde se kupuju, kupish 3 duha, napadnesh vojsku hobita i posle jedne bitke imas 200 duhova, a samo se mnoze :)
znam da sam jednu partiju zavrshila tako shto sam sve neprijateljske heroje urnisala iskljuchivo sa duhovima

pozD momci

Nyarlathotep:
Lepo je videti sumarku medju nama.
Inace Heroji IV meni su nikada jaci .... verovatno zato sto mogu da mi rade bez problema, mada moram da priznam da Heoroji II imaju neponovljiv duh. Ili to ili sam se ja tada najvise przio na Heroje i bezao iz skole da bi ih igrao.
Mada kako bi preziveli bombardovanje bez intoksikacije kombinovane sa Herojima III?
Heroji, Heroji uvek su tu i odnose dragoceno vreme. Zato sam ih i obozavao. Prokleta zaraza.

Melkor:

--- Quote from: "DUNADAN" ---ali su mi Heroes of Might and Magic omiljena igra
--- End quote ---

Melem za moje ozracene oci.

Eto, sinoc smo ponovo pokusali da igramo #4, odigrali smo 2 M partije i rekli nikad vise. Jednostavno nije igriva kada je mplayer u pitanju. Kada je LAN u pitanju 3 rulez. Znam da se sandman ne slaze sa mnom ali sta vi ostali mislite o tome. Imajte na umu da pricam o borbi protiv ljudskog protivnika.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version