DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA

Šta smo dobro krkali ovih dana?

(1/858) > >>

scallop:
Budući da je na ovom forumu sve moguće, ja ću se potruditi da raspravljam sa onima koji vole dobro da pojedu (i popiju).

Specijalno za Corneliusa:

Ako si pravio one pečurke, moram da ti dam novi hint.

Marinada, sledeći put obavezno uzmi i seckane pržene lešnike, jako je dobra osnova za nadevanje drugih vrsta pečurki. Mi smo danas ostatak marinade obogatili sa seckanim drškama šampinjona, prazilukom, dva češnja belog luka i (helas) seckanom slaninicom.
Ovim novim nadevom smo nadenuli šampinjone, posuli parmezanom i zapekli (20 minuta na 200C, prethodno zagrejana rerna). Koristili smo kupasto profilisane plehove.
Sve jako dobro ide sa paprikama punjenim pirinčem i suvim grožđem i zapečenim u istom ciklusu.

Oni koji bi da nešto dobro pojedu ili imaju svoje iskustvo da ponude, dobrodošli su na ovom topiku.

Tex Murphy:
Ja i te kako volim da dobro pojedem, ali hranu mi drugi spremaju, te nemam nikakav interesantan i egzotičan recept da ponudim  :(  Stoga se javljam samo da bezrezervno podržim ovaj sjajni topik!  :!:

scallop:

--- Quote from: "Harvester" ---Ja i te kako volim da dobro pojedem, ali hranu mi drugi spremaju, te nemam nikakav interesantan i egzotičan recept da ponudim  :(  Stoga se javljam samo da bezrezervno podržim ovaj sjajni topik!  :!:
--- End quote ---

Meni su pričali da je za pripremu mesa za banjalučki ćevap neophodno da kuvar bude dobar bokser, jer se meso "bije" pesnicom?

DušMan:
Meni su pričali da su se danas opet jeli ćevapi.  :cry:
A ja kod kuće spremam sendviče.  :x

zakk:
Ti ne bi trebalo da izbegavaš krkanluke. Odneće te vetar.

Ja bih trebalo da izbegavam, al se retko setim... :/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version