DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

(1/1753) > >>

Ghoul:
da li je pravi trenutak?

da li je ijedan trenutak pravi - za GEJ paradu?

koja je poenta tog paradiranja?

ko će biti kriv ako pa'ne krv?

kome to treba? i baš sad?

da li je to sve neka zavera?

šta se zapravo krije iza naizgled nedužne, vesele parade? kakvo ZLO vreba iza te 'gej parade'?

evo topika za naklapanja na ove i srodne teme!

Franz Xaver von Baader:
pa uvod u temu je već dat ovdje

http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?topic=8014.0

obrati pozornost na naslov koji je indikativan - prepoznajmo nevolju na vrijeme

The Thing:
Nadam se da neće nastati kaos kao prošli put. Ako nešto mrzim na ovom svetu to je da vidim raspojasane džibere, "navijače" i "nacionaliste" kako razbijaju sve i svakog naokolo. Muka mi je od takvog kromanjonstva i tih zapenjenih, degenerisanih njuški, još kad čujem one priče o otadžbini, Srpstvu i one kretenske pesme koje urlaju...

Prošlog meseca sam u Londonu slučajno nabasao na Gej paradu. Stotine homoseksualaca i ostalih seksualnih manjina se okupilo na Trafalgar skveru. Video sam samo jedan sekjuriti ven i to sa običnim neoklopljenim žandarima. Toliko mi je neverovatno delovalo da tu neko počne da pravi probleme uprkos veoma "živopisnom" izgledu učesnika... tipovi i ribe skroz ofarbani raznim bojama trče okolu u donjem vešu, lude perike, muškarci u mini suknjama i haljinama. Zatim one "butch" lezbejke sa istetoviranim mišicama, pa dvojca bradatih rmpajlija što se drže za ruke ko curice. I sve "u čast" gradonačelnika Londona koji je odobrio manifestaciju. Mislite da je nekome na kraj pameti bilo da započne kavgu? Koga to ne zanima jednostavno ignoriše - vidi šta se dešava pa ide dalje svojim poslom. Koga interesuje taj uzme pivo i skače okolo - siguan sam da su mnogi koji su učestvovali na paradi zapravo strejt.

Ja lično ne volim parade ni gej ni bilo koje druge vrste ali još manje volim raspojasane somine koje, kao, čuvaju "moral" il šta već. Nemam neki problem sa homoseksualcima, mnogi omiljeni mi umetnici su bili homo (mada priznajem da lično ne poznajem dobro nikoga ko se tako izjašnjava) i ne volim kad se to problematizuje i pravi neko čudo neviđeno.

Ne verujem da parada realno nekome može da škodi. Problem je u džiberima što su se zapatili okolo i ostalim zatucanim srbendama i babuskerama koji kenjaju o "moralu" "štetnom uticaju" "demonima" i koječemu.

Son of Man:
Ja bas naprotiv volim takve frke, i jedva cekam da vidim ko ce kome dohakati, mada po svoj prilici policija ce razdvojiti zaracene grupe tako da nece ni moci da dodje do sukoba na moju veliku zalost, al ce zato biti nereda po obroncima tog obruca od kordona koje ce policija postavi i to vredi cekati, uglavnom bice zanimljivo, kad vec ne hapse Ratka daj gej paradu. :D

Son of Man:
Aj kad se vec pominju navijaci evo jednog plakanja sa mrenjem  xrofl

Navijaci Zvezde Prag - Sa lica mesta Ceska Televizija

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version