FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO

leptirica

<< < (3/14) > >>

Truba:
sad smo još i bird experti 8)  8)  8)

DUNADAN:

--- Quote from: "Unicorn" ---Posle sam se jezhila od onog "zova", koji je b.t.w. glasanje jedne nochne ptice, vrste sove.
--- End quote ---

je l to stvarno zvuk sove?
chuje se danju.

jednom sam probala da imitiram zvuk drugaru ornitologu koji bi gotovo sigurno umro od straha da je gledao, i chak i tu je rekao: E, nemoj vishe, usrao sam se

uvek sam se pitala koja je to ptica.
meni vishe zvuchi kao majmun, pavijan npr

Ghoul:

--- Quote from: "DUNADAN" ---jednom sam probala da imitiram zvuk drugaru ornitologu koji bi gotovo sigurno umro od straha da je gledao, i chak i tu je rekao: E, nemoj vishe, usrao sam se
--- End quote ---

wow, duna, moraces i meni da ponovis taj zov buljine, ako ga vec tako dobro imitiras, the next time I see you...

ja ipak mislim da su oni izmontirali zvuk te buljine s jos nechim, ili ga bar nekako izmixovali/sfx-tretirali: kladio bih se da uzivo ne zvuci BAS onako kao u filmu.

Unicorn:
`Tichari su se razbezhali, nisam uspela da uhvatim ni jednog. Kukuviju sam nashla, al` kukumavku nisam (shto ne znachi i da necu). Give me some more time.
Znash, ghoule, ja sam sve vreme zhivela u zabludi da je kukumavka ono shto znachi u prenesenom znachenju (nisam znala za sovu  :( ). Sklona sam da se slozhim sa vama da je "zov" izmiksovan od raznih arlaukanja ili mnogo pojachan glas kukumavke/kukuvije.
Shto se predskazanja smrti tiche i za to sam chula. Izgleda da tu "funkciju" uvek obavljaju nocne ptice. Nocna=zloguka. Pa, sad od kraja do kraja razlichite ptice "zloguchu". Ja znam za cuka (isto nocna ptica, isto sovica) da se smatra glasnikom nesrece i smrti.
I opet su stvorenja tame negativci. MORA biti da ima neshto duboko psihotichno i skotofobichno u ljudskoj prirodi, neki recidiv iz predachke, pecinske nocne more, shto nas tera da se bojimo mraka i onoga shto iz njega mozhe da izleti/istrchi/ispuzhe/izbaulja.

S.:

--- Quote from: "DUNADAN" ---
--- Quote from: "Unicorn" ---Posle sam se jezhila od onog "zova", koji je b.t.w. glasanje jedne nochne ptice, vrste sove.
--- End quote ---

meni vishe zvuchi kao majmun, pavijan npr
--- End quote ---

Da nije drekavac?  :D

Nazalost, film mi je dva puta izmakao. Moracu da ga pogledam, stvarno.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version