FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO

leptirica

<< < (2/14) > >>

Ghoul:
Imam li štruje? Ne, javljam še ša kompjutera koji radi na paru.

Evo, šamo za Komija, naš'o sam hrvacki (nema ga na svakom kompu ovde, još se nišu rašširili...)

Koja je to tačno sovuljaga u pitanju? U nekim scenama filma čuje se i danju, pa me zanima da li je tako i u prirodi, ili je Kadijević sebi dopustio umetničku slobodu?

Komi, prosledi ta nagvazdanja o smrtnim slucajevima na LEPTIRICI, baš me zanima otkud ljudima te ideje.

Jedini meni poznati slučajevi srčanih udara u publici (ne znam da li sa smrtnim ishodom) bili su na premijeri EXORCISTA, 1973.
Takođe, čuo sam da su neki povraćali na premijeri MUVE, na FESTU 1987. a pouzdano znam da je neka glupača pala u nesvest gledajući Argentovu PHENOMENU u jednom niškom bioskopu- zbog čega je prikazivanje prekinuto...

Zna li neko za još sličnih slučajeva, naročito kod nas?
I, kad smo već kod toga, koliko horor filmova znate da su na plakatima za prikazivanje u NAŠOJ (tadašnjoj) zemlji imali upozorenje: Ne preporučuje se mlađima od 15-18 godina?
Ja sam video (i imam) samo 2 - za STRAVU U ULICI BRESTOVA, i za OPSEDNUTOST (Amitvil 2).

Black swan:
ja sam čuo (hm opet) da su za film Noć živih mrtvaca ljudi potpisivali ugovore da ako umru njihova rodbina neće tužiti kino... :o  što opet može biti da sam potpao pod uticaj neprijateljske agitacije

nisam znao da kompjuter može raditi na paru... :twisted:
mislim komp dobiješ za pare...ali da radi na paru ...

Black swan:
žao mi je
na forumu gdje sam ja to čitao izgleda da je obavljeno čišćenje :cry:

nešto kao kada se kod nas očisti deponija

ali opet je neko pokrenuo raspravu

http://www.forum.hr/showthread.php?threadid=3646

Unicorn:
`Tichurina se zove kukuvija, chini mi se, provericu. Kol`ko su nas uchili, nocne ptice se ne chuju danju, jerbo tada nisu aktivne, al` ko ce ga znati, mozhda je to neka specijalna.
Shto se tiche dece i "filmova za one iznad 18" i straha em gadnih scena, mislim da je tu sasvim promashena poenta. Deca VOLE da se plashe i bolje to podnose nego nesvikli matorci. Bice da su na gadne scene i strah osetljivije neke starije generacije. Uostalom,  niko nas ne tera da gledamo, ako to ne zhelimo.
Mala asocijacija: pre neko veche gledah n-ti nastavak Aliena (onaj sa Vinonom Rajder) i, usred "gadne" scene gde bastard Aliena oblizuje Ripli, zamalo se zacenih od smeha pri pomisli na to kako samo fali da progovori "Ma-ma!". I kakav je onda efekat straha & gadosti? :lol:

Ghoul:
Unicorn, ako vec proveravaš ove 'tice, vidi da li je to isto što i 'kukumavka'. To je, pretpostavljam, neka vrsta sove, i glasine kazu da najavljuje smrt, odnosno da se njeno pevanje čuje na kući onog ko će uskoro umreti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version