DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > RAZONODA, ZABAVA, DOKOLICA...

suve genijalštine

(1/19) > >>

Alexdelarge:
Marko Jankovic - Hamza

Mark:
Radio Fokus?

PS

Nisam ga slusao godinama, je li jos rade? Kako su se onomad odredili prema raspadu SRS? Je li Marko jos tamo?

tomat:

--- Quote from: Mark on 22-11-2010, 23:25:21 ---Radio Fokus?

PS

Nisam ga slusao godinama, je li jos rade? Kako su se onomad odredili prema raspadu SRS? Je li Marko jos tamo?

--- End quote ---

radi punom parom. imaju tokom prepodneva zanimljiv kontakt program. prilikom raskola su se stavili na Tominu stranu, a Marka tamo više nema.

Mark:

--- Quote from: tomat on 22-11-2010, 23:29:31 ---
--- Quote from: Mark on 22-11-2010, 23:25:21 ---Radio Fokus?

PS

--- End quote ---

radi punom parom. imaju tokom prepodneva zanimljiv kontakt program. prilikom raskola su se stavili na Tominu stranu, a Marka tamo više nema.

--- End quote ---

Bilo je to sjajno vreme kada sam na poslu prvo slusao B92 ujutru a onda bih presao na Fokus da cujem sta kaze druga strana. Eh,  lepa iluzija medijskog pluralizma... :-)

tomat:
pa ja tako i sada. poslušam petkom peščanik, pa se uključim u fokus taman kada se rasplamsa diskusija. ovaj što sada vodi mi je čak i zanimljiviji od onog što ranije beše. sećam se tog starog lika, nešto je kenjao po nekima iz vlasti kako imaju putera na glavi, pa se javio neki slušalac radikal koji mu je rekao da se smiri malo pošto je i on sam bio osvedočeni član JUL-a, i od sutradan skinuše čoveka sa programa.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version