Predvorje > NEXT GENERATION

prica

(1/3) > >>

nea__:
          Pogledom je prelazila preko njegovog tela ispruzenog na zemlji. Zadrzavala ga je na rukama koje su je milovale sve dok ne bi zaspala, na kosi kroz koju je prolazila kada bi je drzao u narucju i na tim ocima iz kojih je zracila ceznja, nekada zabrinutost, ali uvek ljubav.
          Zasto ne ustane i uveri je da su njene pretpostavke samo zabluda? Zasto joj se ne nasmeje? – prolete joj kroz misli.
          Setila se kako je izgledao kada ga je prvi put ugledala. Prvo je pomislila da je neupadljiv, ali onda je on pogledao pravo u nju, a ona je morala da zadrzi dah.
          Kosa mu bese crna poput noci bez zvezda. Padala mu je do ramena i preko ociju, I uvek je izgledala zamrseno. Njegove usne, duge i siroke, cesto su poredjene sa onima Angusa Janga od strane njegovih prijatelja, ali ona ih je uvek volela. Bila je prava pustolovina ljubiti ih.
           Ali ono zbog cega je neprijatno dugo buljila u to lice bile su njegove oci. Zamislite travu u prolece prosaranu srebrnim nitima I bicete blizu njihove boje. Bile su joj neobjasnjive.
          A sada…
          Odeca mu je bila prljava i izguzvana. Njegova kosa bese skorela od krvi, a u tim, uvek zivim ocima videlo se nesto uzasno – smrt.
          Osetila je kako joj klecaju kolena i pokusala je da se za nesto uhvati, bilo sata, ali bila je sama. Pala je, a to je propratila ostra bol u njenom desnom ramenu. Puzeci je presla tu malu razdaljinu izmedju njegovog tela i sebe i zagrlila ga je usput shvativsi da joj pogled zamucuju suze.
         Zasto je morao da umre? – pomisli.         Znam da nije nesto posebno, ali volim da pisem i naravno zelim da budem sto bolja u tome. Komentari?  :roll:

Savajat Erp:
Искрен, ништа спец...ко, шта, где....чему, питам се ја? Конфузна друга реченица...мада, можда само мени, пошто сам хронично неиспаван већ пар година...патетика...и то не превише убедљива. Биће боље. :)

NdZodiac:
Previše prisvojnih zamenica, i malo rogobatne rečenice. Ništa što se ne može ispraviti :) .

Btw. ovo mi je zasmetalo: "...poredjene sa onima Angusa Janga od strane njegovih prijatelja.." - deluje kao da su u pitanju Angusovi prijatelji.

I da, trudi se da stavljaš "č, đ, š... " i pregledaš tekst najmanje 4-5 puta pre nego što postaviš, da se ne bi dešavale stvari tipa: "bilo sata"

Nadam se da nisam bila prestroga...

Keep writing :) !

Savajat Erp:
Шта ли ће тек рећи The Big Players? :)

Milosh:
Neće reći ništa, zato što ovo neće ni pročitati, a neće pročitati zato što niko ozbiljan ne čita ono što je napisao neko (niko ozbiljan) ko ne koristi č, ć, đ, š i ž tamo gde je to potrebno.

Ovo je dobronameran savet btw

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version