FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Euro Cult и Blu-ray

<< < (43/44) > >>

Васа С. Тајчић:
Гледе ауторских права и Лептирице, на омоту и дисковима пише "Made by RTS Licence" тако да је ово питање затворено.

Познати криминалистички филм Револвер Серђа Солиме (Sergio Sollima)  имаће светску Blu-ray премијеру у Француској у новембру у издању M6 Video у луксузном паковању (комбиновано издање у облику књижице). Скоро је извесно да неће бити English-friendly али ће се то средити.

Васа С. Тајчић:
Ред је да пренесемо да ће први италијански култни хорор Zombie (Zombi 2) (Zombie Flesh Eaters) у најновијем Ultra Blu-ray формату објавити американски Blue Underground у мају 2020. године.

Презентација ће имати чак Dolby Vision варијанту високог динамичког опсега.

Васа С. Тајчић:
Пошто продаја "Зомбија" (и "Манијака") иде толико добро да је продато 2/3 почетног тиража, Blue Underground је одлучио да у августу објави још два филма Луча Фулчија на UltraHD Blu-ray дисковима: "Кућа поред гробља" и "Њујоршки трбосек".

Васа С. Тајчић:
Комплет филмова Ендија Милигана у ограниченом тиражу од 3500 примерака ће бити распродат већ у претплати по скромној цени од 140 долара.

Васа С. Тајчић:
Француски издавач Le chat qui fume објавиће Бавин филм I tre volti della paura у комбинованом издању Ultra Blu-ray + Blu-ray у марту у ограниченом тиражу од 1000 примерака.


Издање није English-friendly али сам врло убеђен да ће бити врло брзо распродато.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version