• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POKAŽITE SVOJU MACU!

Started by Ghoul, 19-03-2007, 16:51:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Meho Krljic

lilit

definitivno presladak  xlove5 i ima super ime :)
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Ha! Kako napreduje kampanja tvoje ćerke da dobije macu?  :lol: :lol: :lol:

lilit

kampanja napreduje al ne daje rezultate  :mrgreen: :lol:

Petronije

Lilit voli mačke al' ne u svojoj kući [emoji16]

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Meho Krljic

Dobro, evo bar da vidite slike Kokijevog ortaka Mrvice, još jednog u nizu malih stvorova koji su u našu kuću došli sa idejom da se samo zdravstveno zbrinu pa da se predaju dalje, pa su bili suviše slatki i ostali:

lilit

Quote from: Petronije on 09-03-2024, 19:32:35
Lilit voli mačke al' ne u svojoj kući

zato što već imam decu i mamu i tatu u kući a moj tata counts kao sve ove mehanove mace :lol:

Petronije

Quote from: lilit on 10-03-2024, 08:48:47
Quote from: Petronije on 09-03-2024, 19:32:35
Lilit voli mačke al' ne u svojoj kući

zato što već imam decu i mamu i tatu u kući a moj tata counts kao sve ove mehanove mace [emoji38]

Ma šalim se, svaka čast Mehi, i meni su lepe na slikama ili kad ih mazim onako usput. Teško u stanu da bih je primio, dlake su deal breaker. 

Mada nisam znao da mačke mogu biti toliko dosadne. Kod mame u dvorištu ima jedna, ne mogu ništa da radim od nje, čim me vidi evo je oko nogu, ili nedaj bože da se sagnem, bukvalno mi se penje po rukama. Baš velika maza, deca je obožavaju.

Meho Krljic

Mrvica je jutros toliko lep da je greota da se ne podeli sa javnošću:

klem

moja mačka je preminula ove godine u aprilu, imala je tumor, nije htela da jede i uspavao sam je
uvek ću te se sećati maco.  imala je 15 godina

https://i.imgur.com/iHtRxor.jpeg

Meho Krljic

Da, tumori su čest uzrok smrti u tim godinama. Ali valjda se bare lepo naživela.

klem

ne znam da li bih sad trebao da usvojim još neku macu, da me usreći a i ja nju. Vidim dosta mačića u parku iza moje zgrade.

Васа С. Тајчић

Како ће гос'н Крљић да прослави данашњи празник?
Моја колекција дискова
"Coraggio contro acciaio"
"Тако је чича Милоје заменио свога Стојана."

Meho Krljic

Hahah, juče sam im kupio dva kilograma hrane za mršavljenje jer, jelte, već su dosta matore (dobro, sem Mrvice al on se ionako stalno ponaša kao da ga nismo hranili poslednje dve nedelje) pa ću danas to da im iznesem. Videćemo kakav će revolt to izazvati.

Dybuk

Daj još mačijih slika Meho, šta se stis'o.
Može recimo neka deblja  :lol:

Meho Krljic

Evo dve Mašine kako nedostojanstveno spava (to što nema krzno na stomaku je jer je brijana zbog ultrazvuka, ima izvesne zdravstvene probleme), pa onda jedan izvrnuti Koki jer on valjda i ne zna više da živi neizvrnuto i onda Đorđina i Mrvica da se vidi da se i Mrvica malo zaokruglio:

Dybuk

Meho Krljic

Al kako se Mrvica zamislio. Taj mačak, kad bi umeo da priča bio bi pesnik, filozof, mislilac.

Meho Krljic

Evo da se ne zaboravi ni Moša koji je ipak doajen poziranja:

Pa Mrvica u suludoj pozi:

I onda Koki koji se ludira jer je u tome najbolji:

Truba

Joj mogu misliti kako smrdi stan
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Meho Krljic

Eh, navikne se čovek...

Palmer

Navikne se čoik na smrad rada u NVO, a kamoli na smrad mačke..

Meho Krljic

Hahah, istina. Ja sam kratko radio u NVO, ali nije bilo lako, priznajem.  :lol: :lol: :lol: No, hitam da dodam da nije svaka NVO ista, ima tu i jako finog sveta.

klem

mačke su čistije od ljudi, nikad nisam primetio da moja mačka nešto smrdi...

Meho Krljic

Ma one ne smrde, nego smrdi ako piškaju po kući da obeleže teritoriju. Ima takvih, ali nisu sve. I u principu ako se na vreme sterilišu ni ne pada im to na pamet.

Palmer

Quote from: Meho Krljic on 12-08-2024, 12:26:36
Hahah, istina. Ja sam kratko radio u NVO, ali nije bilo lako, priznajem.  :lol: :lol: :lol: No, hitam da dodam da nije svaka NVO ista, ima tu i jako finog sveta.

Živa istina

Truba

U stanu je bolja macka nego pas
A na selu zivtni vijek macke 2 godine
Zgaze ih ili ubiju lovci

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

klem

čudno mi je sad kad mi nema mačke, sve osećam da je tu, na primer kad uđem u stan kao da čujem njen pozdrav, ili ono tiho pucketanje parketa...možda ima istine da mačke imaju devet života.

Meho Krljic

Da, ja isto još uvek mačke koje su mi umrle skoro svaki dan pomislim da vidim u kući.